2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم از همه چی بریدم

1134 بازدید | 37 پست

۱۶ روزه زایمان کردم،شوهرم بهم بی توجهه،من از خودم بدم میاد شکمم آویزونه،نمیدونم چرا اما عمیقا بچه رو دوس ندارم حسی بهش ندارم از همه چی بریدم شوهرم یه کادو کوچیکم برام نگرفت که هیچ حالا میخواد پول خودمم ازم بکیره،مامانش از بس تو زندگیمون دخالت کرد دیگه از شوهرم دلسرد شدم الانم میخواد تو تربیت بچم دخالت کنه،از همه چی خسته شدم دارم به مرگ فکر میکنم که اگه بخوام بمیرم چجوری بمیرم...دارم به جدایی فکر میکنم دیگه خسته شدم

افسردگی‌بعدزایمان گرفتی عزیزم.سعی کن خودتو تقویت کنی چیزای مقوی بخور و استراحت کافی داشته باش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چرا نی نی رو دوس نداری

عوارض بعد زایمانه

به این فک‌کن یکم‌سرپا‌بشی ورزش میکنی شکمت مثل قبل نیشه و میتونی با سیاست شوهرتو بکشی سمت خودت ک دیگه مامانش نتونه دخالت کنه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

اشکال نداره فعلا دوماهي ب بچه توجه و ب اصلاح لباست فکر کن بعد دوماه هم ب شوهرت برس يا سياست باش

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

منم بعد زایمان خیلی ناراحت بودم هر صبح بیدار میشدم گریه میکردم ولی الان که بهشون فکر میکنم خیلی خنده دار بودن غصه هام

سعی کن به چیزای بد فکر نکنی

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

برو روانشناس فعلا که بنظر میرسه افسرده شدی عزیزم

هورمونات بهم ریخته طبیعیه 

نمیگم مشکل نداریا ولی بری روانشناس درست میشه

من روانشناس خودم کارش عالیه میخوای بهت معرفی کنم بری پیشش؟

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

دقیقا  افسردگی بعد  زایمان

درست میشی  ولی به مرور .

تا ۴۰  روزگی  که  اصلا  نمیشع

۳ ماه  بعد زایمان  بهتر میشی

۶  ماهگی  بچت دیگه  اوکی  هستی

منم  الان  ۹۴ روزه  زایمان کردم‌

دکتر من  گفت  تا ۶۰  روز  جلو ایینه  شکمت  رو نگاه  نکن

لاغری بعد  ۶۰  روزگیه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

اخی دلت میاد...یه نی نی فسقلی خوشگل داری که میتونی یه عامله از وجودش عشق بگیری.میری ورزش شکمتم لاغر میشه..برو موهاتو رنگ کن.لباسای خوب بپوش.ارایش کن.بذار شوهرتم از دینت لذت ببره گلم.اهنگ بذار برقص.خداروشکر فارغ شدی و همه چیز اوکیه.چی بهتر از این.