2777
2789

من خودم الان ۱۹ هستم و مادرم ۳۹ و اون اقا ک قراره مامانم باهاش ازدواج کنه ۴۰ سالشه من اصلاً مشکلی با ازدواج مامانم ندارم من خودم ۱۶ سالم بود که نامزد کردم و این اتفاقا تو این سه سال افتاده من امروز مامانم زنگ زده بود می گفت اگر بعد عقد مراسم بگیریم جشن کوچیک به نظرت زشته منم گفتم نه چه زشتی شما سنتون کمه...اون آقا هم بچه نداره منم تک فرزندم و ۱۰۰% از مامانم حتماً انتظار بچه داره به نظرتون این کارا جلوی همسر زشته؟؟ هرچند همسرم خیلی خوشحاله که مامانم داره ازدواج میکنه یه سوال دیگه من واسه کادو به نظرتون چی بدم به مامانم یه سوال دیگه هم که دارم بنظرتون مهریه  مادرم چقدر باشه خودمون همچین تحربه ایی نداشتیم گفتم ی کمکی ازتون بگیرم ممنون میشم

کاش ک هرگز نمیرد مادر یا که هستی جاودان بگیرد مادر🥀💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چه زشتی مادرت سنی نداره شکر خدا ک شماهم سروسامان گرفتی میتونه زندگی جدیدی بااون اقا شروع کنه و حتی فرزند حدیدی هم بیارن واس استحکام زندگیشون مهریم مثلا۱۱۴تاسکه خوبه معقوله بنظرم

ازهمسرتم هیچ زشت نیس قرار نیس مادرت با۳۹سال سن تااخر عمر تنها بمونه یه جشن کوچیکم بااین اوضاع کرونا فمر خوبیه در خدی ک بزرگترای خانواده ها باشن.

مبشه بپرسم پدر واقعیت کحاست وچیکار میکنه

من مادرم پنج سال پیش ازدواج کرد من مجرد بودم اون موقع جشنم گرفتیم خیلی خوش گذشت الان من نوزده سالمه و تک فرزندم همسر مادرم پنجا سالشه و بچه نمیخواد مجرد بود البته منو مثله بچه خودش میدونه کلن  مهریه مادرم سره عقد بهش یه زمین به اندازه چهاصد میلیون داد  سند زد بنامش دیگه مهریه نداره براش سرویس طلا و انگشترم خرید مادر من الان ۳۸ سالشه

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 
سکه بده  

فکر خودمم بود ولی الان ی سکه بهار ازادی شده ۱۵ میلیون دوست ندارم ب شوهرم بگم اگر خودش بگه قبول میکنم

کاش ک هرگز نمیرد مادر یا که هستی جاودان بگیرد مادر🥀💜