2777
2789
عنوان

اونایی ک سزارین شدننن

1944 بازدید | 125 پست

چطوریه خیلی درد داره؟ انصافا عین حقیقتو بگین اینکه هیچی درد تداره و فلان الکیه 

اینکه یدفه حس کنین کمر ب پایین حسی ندارین چطوریه حس بدیه استرس نگرفتین؟ امپولی ک ب نخاع میزنن  درد نداره؟ وای من خیلی میترسم

ی سوال دیگ من ۲۲ سالمه با رضایت شوهرم میتونم موقه سزارین عمل توزکتومی  یا لاپاراسکوپی کنم ک دیگ بچه دار نشم؟ یا چون زیر ۳۰ سالم انجام نمیدن 

حیوان مورد علاقم: اکسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه فکر میکردم درد نداره تا اینکه آبجیمو دیدم از اتاق عمل آوردن 🥺 خیلی درد داشت محکم دستمو  فشار میداد فک کن ۸ لایه با تیغ ببرن😬 بعدم بخیه

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

ن نمیشه با این سن با ۱بچه این عمل و بکنی. دردش حین زایمان نیس

وقتی‌شکم و فشار میدن و موقع راه رفتن تا ۳.۴ روزی درد زیادی داره. من موقع فشار شکمم اینقد جیغ زدم ک هرکی میومد‌تو اتاقم میپرسید تو بودی اینقد جیغ میزدی

اره درد داره بلخره شکم ادمو پاره میکنن بعدش کی میخای خونه بخیه ها اذیتت میکنن تا۱۰روز

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

من اندازه سر سوزنم درد نداشتم

چه وقتی بی حسی کمرو زد اصلا نفهمیدم

بعدش سوند گذاشت که بیحس بودم نفهمیدم

تو نخاعم مسکن زده بودن کلا تا ۳۶ ساعت هییییییچ دردی نداشتم

بعدشم مثل پریود معمولی. مسکن میدادن همش بهم. ۴ روز بیمارستان بودم. البته من ایران نیستم

شکمم هم فشار ندادن

بخیه م هم جذبی بود نکشیدن

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

ازامپول اثر نکرد مجبور شدن بیهوشی کامل.بعد عمل خدایش خیلی درد داشتم جوری که پسرمو خواستم شیر بدم خواهرم بلندم میکرد تا ۱۰ روز گذشت که دکتر خواست بیمارستان که دخترم توبخش مراقبت های ویژه بود شیر بدم با یه بدبختی رفتم درد سزارین بعد عمله تا ۱۰ تا ۱۲ روز دردش هست بعدش کمتر میشه 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

من نشدم ولی خوب دستت با چاقو زخم میشه هم درد داره چه برسه به سزارین ولی دو سهروزه سرپا میشی... طبیعی دردش بیشتره... برای چی دو 22 سالگی میخوای لوله هات و ببندی؟

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...