2777
2789
عنوان

سونوی بیوفیزیکال BPP

356 بازدید | 10 پست

کسی انجام داده  ؟

چطوری انجام میشه ؟

چقدر زمان میبره ؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنبه باید برم این سونو رو‌بدم عین سونو معمولیه فکر کنم  فقط امتیاز میدن انگاری به حرکات و ...

منم شنبه میرم 

ولی از جایی که نوبت گرفتم گفت باید پزشک زن باشه که فقط یسری روزا هستش 

برا همین خواستم  ببینم چطوریه که باید حتما خانوم باشه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
مثل سونوی سادس فرق نداره . خونرسانی جفت و جنین بررسی میشه از لحاظ آی یو جی آر ینی توقف رشد و خونرسان ...

ممنون

مثل سونوی سادس فرق نداره . خونرسانی جفت و جنین بررسی میشه از لحاظ آی یو جی آر ینی توقف رشد و خونرسان ...

این سونوی داپلره نیست؟ 

من کالر داپلر دادم برای خونرسانی و iugr

بیوفیزیکال ماه های اخر برای حرکات جنین و اکتیو بودنشه فکر میکنم

از رو شکمه چیز خاصی نیس

ممنون

منم شنبه میرم  ولی از جایی که نوبت گرفتم گفت باید پزشک زن باشه که فقط یسری روزا هستش  بر ...

عزیزم من دو بار انجام دادم مثل سونوی ان تی هست بیوفیزیکال یعنی قلب و حرکات جنین بررسی میمنه. مشکلی نیست بخصوص ماه اخر تجویز. میکنن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
عزیزم من دو بار انجام دادم مثل سونوی ان تی هست بیوفیزیکال یعنی قلب و حرکات جنین بررسی میمنه. مشکلی ن ...

ممنون