2777
2789

کلا خیلی کم مو ام ولی دوس ندارم ابروهام اینقد کمه تازه یکیشون از اون یکی پرتره که وقتی آرایش نمیکنم خیلی  مسخرست 

روغن کرچک امتحان کن پرمیکنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار زدم خیلی میخارید پاکش کردم

چن باربزنی عادت میکنی.هرچی بزنی میخاره.دوماه مرتب هرشب استفاده کن ابروهای من خالی بودپرشدکلفت نیست اماخالیم نیست من که راضیم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من شنیدم شامپو خرگوشک واسه ابرو خیلی خوبه یکی از دوستامم جواب گرفته بود

واسه مژه هم روغن زیتون و روغن کرچک و ژل آلوورا قاطی کن بزن بهشون

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
پیاز که نمیتونم بو میده رو صورتم واقعا روغن فندق تاثیر داره؟ تو این دارو خونه های طب سنتی هست؟

برای من ک خیلی خوب جواب میده وقتابی ارایشگاه خراب میکنه رگغن فندوق میزنم یک ماهه میشه مثل روز اولش عالی

چن باربزنی عادت میکنی.هرچی بزنی میخاره.دوماه مرتب هرشب استفاده کن ابروهای من خالی بودپرشدکلفت نیست ا ...

من آخه خودشون هیچی نیست چنتا تاره فقط بعد این دوران کنکور استرس گرفته بودم صورتم پر جوش شد ابروهامم ریخت 

جوشام رفتن ولی ابروهام همونجوری مونده

من آخه خودشون هیچی نیست چنتا تاره فقط بعد این دوران کنکور استرس گرفته بودم صورتم پر جوش شد ابروهامم ...

یه دونه یاچن دونه مهم اینه پرش میکنه ابجی خیالت راحت