2777
2789
عنوان

صدای بارون

96 بازدید | 12 پست

دوستان صدای بارونو میشنوید ؟؟؟؟؟؟اولین بارون پاییزی تهران  ......چه حس خوبی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاااااالییییییه😍😍😍

بچه ها بیاین تو این دل شب 

ایام اربعینی

تو این بارون سحر 

دعا کنیم اول برا فرج 

دوم برا نابودی کرونا 

بعدم چشیدن حسی ک خدا تو وجود همه دخترا ب ودیعه گذاشته حس ماااادری برا همه منتظرا 

من کسایی رو از اطرافیانم میشناسم اسم شونو می‌نويسم 

اسم شونو تو این دل بارون ک وقت اجابت دعاس ببرین 

شمام اسم کسانی ک میدونین منتظرن ب پایین لیست اضافه کنین تا ماهم اسم شونو ببرین تو این بارون سحر اربعین... 

ساناز 

آسیه

فاطمه 

مژگان 

مهشيد 

لیدا 

زینب 

فاطیما 

سمیرا

سمیه

اعظم.... 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

[QUOTE=158541543]اولیش دیشب بود    [/QUOT

دیشب انقدر باشکوه نبود....اون قبول نیست  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد