2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا دومی از اولش مخالف بودم شوهرم اصرار داشت .تسلیم شدم .الان راضیم 6ماهمه .ولی خوب به مرحله عشق ...

وای مث من چهارماهه همش میگم الان باید کلی خرج واسش کنیم

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

[QUOTE=158540102]خب چی شد دوسش دارین[/QUOTE

عاشقشم ولی ازروز اول توبیمارستان خانواده شوهرسابقم بردنش. ولی خداروشکرمیکنم که سالم به دنیااومد. اولاش خیلی ناراحت بودم که باردارم ودورازجونش خواستم نباشه اما وقتی ماه های اخربودم شرمنده شدم ازاینکه دوسش نداشتم ونمیخواستمش وقتی به دنیااومدخداروشکرکردم که سالمه ❤️

❤️من خوشبخت ترین وزیباترینم خدایاشکرت که به همه ارزوهام رسیدم❤️قانون جذب قانون یقین❤️
[QUOTE=158540102]خب چی شد دوسش دارین[/QUOTE عاشقشم ولی ازروز اول توبیمارستان خانواده شوهرسابقم ب ...

اخی میشه بپرسم چرا یعنی الان پیشت نیست

اخی میشه بپرسم چرا یعنی الان پیشت نیست

چون شوهرسابقم وخانواده اش خیلی اذیتم میکردن ومادرشوهرم حسادت میکرد که خودش دوباره نتونسته بچه داربشه وزندگیمون جهنم شد وتوددران بارداری منوگذاشت خونه مادرم. 

❤️من خوشبخت ترین وزیباترینم خدایاشکرت که به همه ارزوهام رسیدم❤️قانون جذب قانون یقین❤️

من عاشق بچه بودم ولی از لحظه فهمیدم انقد ذوق ندارم همش میگم چقد عجله کزدیم کاش قسط قرضامون تموم میشد خونه میخریدیم بعد بفک بچه بودیم

من عاشق بچه بودم ولی از لحظه فهمیدم انقد ذوق ندارم همش میگم چقد عجله کزدیم کاش قسط قرضامون تموم میشد ...

عاشقش میشی مطمئن باش❤️

چون شوهرسابقم وخانواده اش خیلی اذیتم میکردن ومادرشوهرم حسادت میکرد که خودش دوباره نتونسته بچه داربشه ...

چه مادرشوهر بدجنسی چطور میتونن

چه مادرشوهر بدجنسی چطور میتونن

خداجوابشونومیده حتما. 

عزیزم به بهترین اتفاقات فکرکن به اینکه الان کنارشوهرتی وقراره باهم کوچولوتونوبزرگ کنیدوچقدرخوشبختیدکه کنارهم بچتونوبزرگ میکنید. بقیه چیزاحل میشه اصلانگران نباش🙃