2777
2789
عنوان

بچه برام دعا کنید

78 بازدید | 8 پست

من یه ماه قرص سیپروترون کامپاند مصرف کردم بعد پریود شدم چون تنبلی تخمدان داشتم دکتر بمن داد حالا واسه ماه بعدشروع کردم ولی پانزده تا از قرص مصرف کرده بودم بعد ببخشید نزدیکی داشتیم دوروز در فاصله یه روز درمون ممکنه باردار باشم دیگه چهاروز روز موعدمه دعا کنید باردار باشم خیلی دوست دارم بچه دار شم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون مهربون خانم من نذر ابوالفضل میخوام انجام بدم اگه باردار بودم

خیییلی هم عالی😍😍 واست صلوات میفرستم و دعای توسل میخونم عزیزم❤

شماهم دعا کن مشکلم حل بشه بزودی

خیلی تنهام هیچکس کمکم نمیکنه ولس توکلم به خداس میشه واسه حاجتم صلوات بفرستی؟❤
ربط نداره؟

ن عزیزم حالا اگه من باردار باشم دیگه نه ماه میزایم تا اون موقعه معلوم نیست کرونا شاید از بین رفته و اگه بخوام برمدکتر ماسک میزنم و گرونی مگه من میخوام چکار کنم خدا هم بزرگه حالا هیچ کس باردار نمیشه 

خیییلی هم عالی😍😍 واست صلوات میفرستم و دعای توسل میخونم عزیزم❤ شماهم دعا کن مشکلم حل بشه بزودی

واای خیلی ممنون گلم خیلی لطف کردی فقط عزیزم اسمتو بگو که دم اذان و تو نمازام دعاتون کنم

انشالله مشکلتون حل بشه الهی ب حق امام حسین (ع)🙏