2777
2789
عنوان

بچه ها کسی میدونه از عقب افتادن پری و منفی بودن بی بی

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 40 پست
اقدام جدی ن ولی اون ماها ببخشیدا دوباری شد ک سریع رفتم سرویس ولی خب عقب افتاد و بعدم زودترامکانش هس ...

ببین اگه اقدام کردی بعداز رابطه سریع از جات بلند نشو

پاهاتو تکیه بده به دیوار یا چندتا بالشت بزار زیر پات، تا پاهات بالاتر از سرت باشه.یه نیم ساعتی تو این حالت بمون بعد بلند شو

دکتر به من اینجوری گفته بود

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه اقدام کردی بعداز رابطه سریع از جات بلند نشو پاهاتو تکیه بده به دیوار یا چندتا بالشت بزار ز ...

اره ب من اینارو گفتن انجام دادم ولی همش میریزه بیرون تاشوهرم بلندمیشه موندم چیکارکنم 

اره ب من اینارو گفتن انجام دادم ولی همش میریزه بیرون تاشوهرم بلندمیشه موندم چیکارکنم 

اشکال نداره تو زود همینجوری بخواب دکتر میگفت اون اندازه ای که لازمه میمونه.ولی خب بازم همه اینا حرفه و زیاد اعتباری بهش نیست تا خدا چی بخواد

به امید خدا زودتر مامان میشی عزیزم

مرسی فدات شم که راهنمایی کردی

قربونت عزیزم

انشاءالله که زودتر یه نی نی سالم خدا بهتون بده

منم بعداز ازدواج تا دوسال باردار نمیشدم

اشکال نداره تو زود همینجوری بخواب دکتر میگفت اون اندازه ای که لازمه میمونه.ولی خب بازم همه اینا حرفه ...

وای انشاا....خداازدهنت بشنوه یعنی میشه بیامو اینجا ب همه بگمممم وای عزیزم انشاا...همه زودترحاجت روابشن ب منم فاطمه ای زهرا ی نی نی سالم بده😍

وای انشاا....خداازدهنت بشنوه یعنی میشه بیامو اینجا ب همه بگمممم وای عزیزم انشاا...همه زودترحاجت رواب ...

البته که میشه گلی

فقط استرس نداشته باش زیاد منفی فکر نکن به داشتن یه نی نی خوشگل فکر کن

منم تا دوسال باردار نشدم مشکل خاصیم نداشتیم فقط من عفونت داشتم یکسال دارو مصرف کردم بعد شد

من ی درصدی عفونت قارچی گرفتم رفتم واس سوزش بهم گف طبیعیه 14روز بعد مریضیت بیا ببینم میتونی بارداربشی ی ن تخمکارو ببینم فعاله ی ن الان منتظرم پری بشن حدقل زودتر 14 روز بشه ک برم 3روز گذشته فردا میشه چهارروز برم ببینم چی میگن

البته که میشه گلی فقط استرس نداشته باش زیاد منفی فکر نکن به داشتن یه نی نی خوشگل فکر کن منم تا دوس ...

خب خداروشکر عزیز انشاا...همیشه موفق باشین سایتون بالاسر بچتون و زندگیتون باشه