2777
2789
عنوان

بیاین دورهمی آخرین دعواتون با همسر گرامی سرچی بود؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 90 پست
اینکه مادرشون فرموندن چرا خانومت پیتزا درست کرد برای ما کم فرستاد 😕 خب یکی نیست بگه اصلا میتونست ن ...

چرا فرستادی😐

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلش ..... میخواست دخترم نمیخوابید عصبانی شد گفت تو عمدا بچه رو زیاد میخوابونی که شبا نخوابه با من نباشی☹ بعدم پشتشو کرد به من خوابید 

دخترم هم رفت یه دونه ملاقه آورد محکم زد تو سرش😂😂😂 بعد بازم پاشد عصبانی شد گفت اینم از بچه تربیت کردنت🙄😪 خب آخه کوچیکه دخترم مگه من گفتم؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دعوا ک‌نه ولی حاملم میگه کار نکن هیچی منم دیروز دیدم خوته خیلی کثیفه حسابیییی تمیز کردم داشتم جارو م ...

واااا خو بگو خدمتکار بیاره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
الان قهریم یک ماهه ولی دعوانکردیم کلأ اخلاقش همینه الکی قهرمیکنه

شاید قبلنا خیلی منتشو میکشیدی و پیشقدم میشدی الان اینطور میکنه خیلی مدتش طولانیه گلم چون من نمیذاره زیاد بیرون برم مجبورم باهاش دوست باشم همیشه افسرده میشم

این جمله رو شنیدی خدا تلافی میکنه فکر کن این جمله رو بشنوی خوشحال میشی یا ته دلت خالی میشه 
دلش ..... میخواست دخترم نمیخوابید عصبانی شد گفت تو عمدا بچه رو زیاد میخوابونی که شبا نخوابه با من نب ...

خب عزیزم چرا گذاشتی دخترت بزنه من وقتی شوهرم خوابه اصلا نمیزارم پسرم سمتش بره میبرمش تو اتاقش درم میبندم ک حتی سرصدا هم نره 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خوشبحال تو من هم واسه کنکور میخونم هم دانشگاه الانم نیست هعی زنگ میزنه میپرسه چقدخوندی ازخدامه یبار ...

کاش جامون عوض

واااا خو بگو خدمتکار بیاره

میخاس بیاره خودم بخاطر کرونا نزاشتم من همیشه هفته ای دوبا جارو میکشیدم الان خودش هر ده روز یبار میکشه ولی من ی سر سوزن‌اشغال بیفته زمین دیوونه میشم همیشخ باید همه چا تمیز باشه دخترمم دو سالشه  ده روز یبار جارو واقعاااا کمه

حیوان مورد علاقم: اکسم