2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون کجای کار من عجیبه😟😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توخوبی اونابی احساسن.مث شوهرمن فقط بذاری فیلم‌جنگی ببینه کاری بافیلم احساسی واینانداره.جلوخودتم نگیر.احساس مث ی چشمه جوشانه مگه میشه جلوشوگرف

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
مامان منم همینع  من عین خیار زل زدم ب تی وی  هی سر ب سرش میزاریم همع

مامان من برعکس پوکر ترین فرده😐

مثلا طرفو تیر زدن فرق کلش میگه خب که چی شد؟ مثلا حرف حسابشون چیه الان😐

سر به سر مامانت نزارینننن من میدونم چه حس مزخرفیه😑

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

ببین این احساس توعه 

و هرکی اون میزان تحت تاثیری روش ی حدیه گ مال تو خیلی زیاده ولی بنظرم نباید جلوی این مسئله رو بگیری

باید کنترل یا شایدم تربیتش کنی با توجه به شناختی که از خودت داری  

ولی نمیدونم چجوری  

خخخ من ی بار رفتیم سینما از طرف مدرسه فبلمای جنگ ایران و این چیزا بود.... صحنه اخرش انقد اشک ریختم و ...

یعنی هرکی احساساتی میشه اسکوله😐

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

مامان من برعکس پوکر ترین فرده😐 مثلا طرفو تیر زدن فرق کلش میگه خب که چی شد؟ مثلا حرف حسابشون چیه ال ...

مامان تو منع 

ت مامان من 

بابام اون وسط دستمال کاغذی میدع بهش  

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مثل دختر منی. تا با چشم اشک آلود میاد میگم باز کی مرد؟ حتی یه بار برای طلا نگرفتن نقی گریه کرد!! &n ...

خخخخ نه من فقط در حد مرگ و شکست عشقی اینام😅

یعنی هرکی احساساتی میشه اسکوله😐

ن ن منظوری نداشتم خودمو گفتم😂😂😂

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

عشقم منم همینجوریم هرشب فیلم میبینم من گریه میکنم بچه هام میدون ببینن من گریه میکنم یا نه ،ما خیلی مهربون هستیم که احساس ناراحتی اون شخص بهمون انتقال پیدا می‌کنه غصه میخوریم 

وای شوهر منم این مدلیه با سریال حضرت یوسف مثل ابر بهار گریه میکنه منم حرصم در میاد میگم بیا از بدبخت ...

😅😅😅😅

مردا هم اینجوری میشن مگه😅