2777
2789
عنوان

کیا مهمترین حاجت هاشونو نگرفتن؟😖

1155 بازدید | 68 پست

دوستای عزیز بیاین اینجا بگین کدوماتون تو زندگی مهمترین و ضروری ترین حاجت هاشونو هرچقدر تلاش کردن و از خدا خواستن ولی نگرفتن؟

کیا به این خاطر شدیدا دلشون شکسته؟ 

من که دیگه نفسم بالا نمیاد فقط آرزوی مرگ دارم   شماها اینجور مواقع چیکار کردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شنیدم ختم ایت الکرسی با جمع حروف ابجد اسم خیلی مجربه تعریفشو تو سایت شنیدم ولی هنوز انجام ندادم نمیدونم چجوریه؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

من😭😭😭

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
ولی شنیدم ختم ایت الکرسی با جمع حروف ابجد اسم خیلی مجربه تعریفشو تو سایت شنیدم ولی هنوز انجام ندادم ...

بچه ها اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!