2777
2789
عنوان

برای اینکار مادرشوهرم هیچ واکنشی نشان ندادم. ولی خودم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب گفتی دمت گرم👍👍از این ب بعد با تو مشورت میکنم😬🙄

همیشه سیاست داشته باش وقتی همسرت میگه ببین مادرم چقد دوستت داره بگو منم خیلی دوسش دارم وهمیشه سرو روت خوش باشه شاید مادر شوهرت خواسته امتحانت کنه ولی هیچوقت تو روش واینسا بی احترامی نکن اینکه دختر نداره عالیه براش خیلی عزیز میشی فقط باید سیاست داشته باشی نزار دلخوری پیش بیاد وگرنه مادرشوهرت میتونه زندگیتو زهر کنه برات سعی کن از همه چیز لذتشو ببری براتم مهم نباشه دیگران دربارت چه فکری میکنند از الان بیخیال باش راه درازی در پیش داری باید خودتو اماده کنی با هر حرکتی که نباید انقد به هم بریزی دختر .

خوشبخت باشید هر وقتم لازم شد بام مشورت کن هر چند فکر کردم حرفتو با طعنه گفتی به خاطر استیکرات😁

...
همیشه سیاست داشته باش وقتی همسرت میگه ببین مادرم چقد دوستت داره بگو منم خیلی دوسش دارم وهمیشه سرو رو ...

ن بابا مزاح میکردم . طعنه چیه .من طعنه بلد بودم همونجا بهشون طعنه میزدم. دوستی هم ندارم باشون بحرفم اومدم اینجا .بذار برات درخواس بفرسم

همیشه سیاست داشته باش وقتی همسرت میگه ببین مادرم چقد دوستت داره بگو منم خیلی دوسش دارم وهمیشه سرو رو ...

اره دختر نداره خوبه دیگ اونوقت باید با دو نفر سر و کله میزذم عوضش بردار شوهر دارم 15سالشه😂جا خواهر شوهره. برام گوشی خریده بودن اونم‌گفته منم میخوام کپی مال منو خریده😂