2777
2789

چندوقتیه ک میخایم منو شوهرم گشیمونو عوض کنیم من خیلی وقته a50  میخام .شوهرم میخاس یه گوشیه دیگه بگیره. امروز گف پول ندارم دوتا a50 بگیرم گفتم‌ خب پس واسه من بگیر واسه خودت یه مدل دیگشو بگیر (من زیاد با گوشی مشغولم ولی شوهرم نه) بهم میگه مگه توازمن سرتری واست از اونا بگیرم واسه خودم نه‌‌. 

خیییلی ناراحت شدم من ۷ساله ازدواج کردم یه گوشیه درست حسابی واسه من نگرفته .همیشه مقایسه میکنه منو انگار هووشم من.

اعصابم داغونه از این طرز حرف زدنش

خب شما هم خودخواهانه رفتار کردی 

ولی الان واقعا دیگه زیر هفت هشت تومن گوشی نیست که یکم بشه باهاش کار کرد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پر رو ام‌ میگم گوشی جدید به من بخر قدیمیه منو بردار 😃😃😃بازم این حرفو نزد گفت خب چرا همون موقع یه مدل دیگه نخریدی واسه خودت که من کهنه تورو برندارم . البته عوض نکردم هنوز

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

من بی شوهرم ولی شوهر خواهرم از هر چیزی بهترینش رو واسه خواهرم میخره هرسال گوشیش رو عوض میکنه خودشم یه گوشیه نوکیا ساده داره میگه همین واسه من خوبه میخوام چیکار 😄

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
خب شما هم خودخواهانه رفتار کردی  ولی الان واقعا دیگه زید هفت هشت تومن گوشی نیست که یکم بشه ...

چرا اخه من خیلی وقته از این گوشیا میخام بعدشم لپتابمو هم میخام بفروشم کجای حرفم اشتباهه

چرا اینطوری‌ گفتی انقدر رک و بی پرده...از سیاست وطنازی های زنونه استفاده کن خواهر....کاری نداره که رگ خواب شوهرت چیه از اون استفاده کن...

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
چرا اخه من خیلی وقته از این گوشیا میخام بعدشم لپتابمو هم میخام بفروشم کجای حرفم اشتباهه

لپ رو که نفروش نمیتونی بخریا 

یعنی با فروش پول اون میخواستی بخری؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من چهارسال پیش فکرکنم.گوشی J4 گرفتم هنوزم همونو دارم

شوهرم یکسال پیش A10 گرفت دیروز گفت میخوام گوشیمو عوض کنم از این خوشم نمیاد

گفتم آره کار خوبی میکنی منم چهارساله دارمش.دیگه دلمو زده تو مال منو بردار من گوشی جدید میگیرم.فقط خندید و چیزی نگفت دیگه

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟