2777
2789
عنوان

کار کردن نشونه عشق مَرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 67 پست
اره شوهرم همیشه میگه 

چه وقتایی میگه؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیسک دارم همسرم الان میخواد شام درست کنه ظرف ها شست خرید میکنه یعنی نباشه هیچی دیگه زمین گیر شدم ...

اینارو میشه اسمشو گذاشت علاقه⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

ان شاءالله زودی خوب میشی خانومی

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
مر خسیس ندیدی پس

چرا دیدم،اتفاقا یکیشو هم داشتم

ولی دلیل نمیشه باز!یک مرد وظایف دیگه ای هم داره در قبال همسرش!ما خانوما فقط نیازهای مادی نداریم!پس اگر عشقی باشه بقیه نیازها هم پاسخ داده میشن

چرا دیدم،اتفاقا یکیشو هم داشتم ولی دلیل نمیشه باز!یک مرد وظایف دیگه ای هم داره در قبال همسرش!ما خان ...

قطعا فقط این ها نیست اما بخش مهمی ازش هست

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

شوهر من تو سخت ترین شرایط زندگیم نبود

پام شکست یکماه و نیم تو گچ بود نبود

باردار شدم و دوران بدی رو گذروندم نبود

عید نبود

تولدم نبود

تولدش نبود

هیچی هم نمیتونم بگم چون میگه دارم واسه زندگیم تلاش میکنم 

دلم میخواد بدونه زندگی من تمام این روزاییه که داره تو تنهایی میگذره

فقط خدا
بستگی به مردش داره دیگه مرداعشقشونو عملی نشون میدن اونم هرکدوم یجور هرزندگی متفاوته

بله درسته

من تنها زمانی میپذیرم یه مردی به عشق خانواده کار میکنه که بدونم تلاشش توی کار از زمان مجردیش بیشتر شده باشه!

بنظرم اگه مردی عشقشو ثابت کرده باشه دیگه کمتر زن دنبال دلیلو پیدا کردن عشقه 

آفرین

به نظرت چجوری عشق ثابت میشه؟

پس کار کردن ربطی نداره خرج کردن ربط داره

اوهوم!کار رو که در هرصورت باید انجام بدن،ولی خرج کردنو نه!بعضی مردا فقط در حد سیر کردن شکم زنشون خرج میکنن براش،زیاااااد هم دیدم(کاری به اونایی که درآمد پایین دارن ندارم)

آفرین به نظرت چجوری عشق ثابت میشه؟

عزیزم یه قانون ثابت نداره برای هرادم متفاوته یجا خوندم وقتی مردی پایه میز اشپزخونه رو درس میکنه یعنی عاشقه زنو زندگیشه باید ببینی بخاطرت چکارایی میکنه حتی کوچک 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بله درسته من تنها زمانی میپذیرم یه مردی به عشق خانواده کار میکنه که بدونم تلاشش توی کار از زمان مجر ...

شوهر منم خیلی اهل کاره ولی خبرازدواج کردیم سرسختتر کار میکنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من قبول دارم اگر اون درآمد و با عشق با خانواده خرج کنه 

کاملا موافقم

ولی مثلا یکی هست توی فامیلمون که فقط تا دو بعد از ظهر سرکاره،بعدش یا خوابه یا توی گوشیه یا با رفیقاش بیرونه!درآمدشو برای همسرو بچش جانانه خرج میکنه هاااا ولی خب تنها هنرش واسه زنو بچش همینه!کار دیگه ای براشون نمیکنه

پس کار کردن ربطی نداره خرج کردن ربط داره

یجورایی

وقتایی که دعوامیکنیم یا من غرمیزنم ی چیزی میخوام.البته من همیشه در حال غرزدنم

از شرایط زندگی شما خبری ندارم عزیزم،نظری هم نمیتونم بدم

ولی درمورد خودم باید بگم نامزد من یا خوابه یا سرکاره(بیشتر خوابه)حتی روزایی که سرکار نره هم خوابه،سه چهار روز نرفت سرکار همشو خواب بود!اعتراضم کنم میگه من برای تو کار میکنم!در صورتی که یه سری مسائل هست که به حساب اونا اصلا حرفشو قبول ندارم

گیریم درست هم بگه،من همون اول گفتم دلم نمیخواد از این مردایی باشی که تمام زندگیت بشه کار کردن

قراره قید خانوادمو بزنم برم توی شهر غریب باهاش زندگی کنم،با این وضعی که من میبینم توی خونش میپوسم