2777
2789
عنوان

کار کردن نشونه عشق مَرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 67 پست
اگه اینجوری باشه که خر عاشقتره دور از جون همه

😂😂😂😂😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من اولین باره این جمله رو میشنوم والا

من زیاد میشنوم!تا یه زنی میگه شوهرم در طول روز باهام تماس نداره و بهم اهمیت نمیده بهش میگن ولش کن چکارش داری؟اون داره بخاطر تو زحمت میکشه که تو در رفاه باشی

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کار کردن نشونه عشق نیست اینکه درآمدش رو خرج خواسته های خانواده بکنه اما نشونه علاقه اس

علاقه یا وظیفه؟مگه چاره دیگه ای هم داره؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
شوهرمنم میگه حیف خودمو واسه کی به اب واتیش میزنم😐

اینو که همشون میگن😐

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نشونه  عشق  وغیرته

غیرتو توی بعضی موارد قبول دارم،ولی نشونه عشق نیست

بستگی به مردش داره دیگه مرداعشقشونو عملی نشون میدن اونم هرکدوم یجور هرزندگی متفاوته

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
موافقم منم همین مشکلو دارم تا یچی میگم همسرم میگه من به امید تو دارم کار میکنم😐

دقییییقا،با هر اعتراض اینو مثل پتک توی سر همسرشون میکوبن😒

اگه اینجوری باشه که خر عاشقتره دور از جون همه

خخخخخ خدایی ربطی نداشت

اگر یه مرد همون درآمدو جانانه و بی منت برای همسرش خرج کنه اونوقت میشه گفت بخاطر خانومشه که داره کار میکنه

بنظرم اگه مردی عشقشو ثابت کرده باشه دیگه کمتر زن دنبال دلیلو پیدا کردن عشقه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خخخخخ خدایی ربطی نداشت اگر یه مرد همون درآمدو جانانه و بی منت برای همسرش خرج کنه اونوقت میشه گفت بخ ...

پس کار کردن ربطی نداره خرج کردن ربط داره

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
ولی ش‌وهرم میگه من از زمان مجردیم کار کردم که برا خانوم ایندم سرمایه جم کنم که تو رفاه باشه 

یه پسر تا کار نکنه نمیتونه ازدواج کنه

شاید همسر شما راست بگه،ولی مطمئنم مردی که از روی عشق به خودش سختیه کارو داده پس باید بقیه خواسته ها و نیازهای همسرش هم براش مهم باشه که توی اغلب موارد مهم نیست

شوهرمنم میگه حیف خودمو واسه کی به اب واتیش میزنم😐

اینو چه زمانایی میگه؟میشه بگی لطفاً؟