2777
2789

من میخواستم دیشب ماکارونی بزارنشدامشب میدرستم😂😂

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها قرمه تون رو چجوری درست میکنید خوب میشه

عزیزم من پیازتفت میدم یکم سبک بشه زردچوبه وفلفل میزنم سبزیشو میریزم حسابی تفت میدم که خوب سرخ بشه بعدگوشت ولوبیا اضافه میکنم ابجوش میریزم وسطاش یکم غوره میریزم خیلی خوشمزه میشه تیم ساعت اخرم نمک ویدونه لیمو وابلیمو خیلی خوشمزه میشه فقط اینکه لیموشو ازقبل سوراخ میکنم باچنگال میزارم تواب بمونه قبل اینکه بریزم توخورشت۱۰دقیقه میجوشونم کاملا تلخیش گرفته میشه واینکه برای شب ازصب بارمیزارم باشعله خیلی کم حسابی جامیوفته عالی میشه