2777
2789

کیا مثل من وقتی تنهان یا میخوان بخوابن همچین فکرایی میاد تو مغزشون...همش با خودم میگم ارز میکنم یه کیف پر پول و طلا پیدا کنم بعد یهو با خودم میگم کاش غول چراغ جادو بیاد بهم بگه چه ارزویی میکنی منم بهش بگم ویلا باغ و ماشین این مدلی و کلی پول و طلا و اونم ارزوم براورده کنه😂فک کنم خلم😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی به قول یه نفر 

آدم باید تو توهم زندگی کنه تا زندگی بگذره وگرنه سخته زندگی کردن 

همه ازاین توهمات داریم 

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶

واقعا کاش ی غول چراغ جادوی نامحدود بود😂😑

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

من اینجور نیسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

24

بابا ماله من فراتر از این حرفاس، من یه زندگی تو واقعیت دارم، یه زندگی بسیار با شکوه هم تو مغزم  دارم 😂

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐