2777
2789
عنوان

بارداری

146 بازدید | 10 پست

سلام خانما 

من طبق پریود الان 7هفته و 3روز هستم 

ولی 6روز بعد از تاخیر بتام مشکوک یود و 3روز بعد دکتر گفت مثبته دیگه نگفت بتا چنه 

دیشب تو زمانی که باید پریود میشدم یکم خون ابه داشتم سریعرفتم دکتر گفت دهانه رحمت کاملا بسته هست ولی سونو هیچ اثری از ساک حامگی و جنین ندید حتی تو لوله ها هم چیزی ندید که خارج از رحمی باشه.حالا بهم گفته دو هفته دیگه برو سونو واژینال احتمالا سن بارداریت کمتر از ایناس.تو رو خدا کسی اینجوری بوده و بچه سالم به دنیا اومده من دارم دیوونه میشم از استرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخواستم برم سونو دکتر گفت چون لکه بینی دارم بهتره برم 

اکثرا لکه بینی دارن منم داشتم.استراحتت رو زیاد کن‌ انشالله چیز مهمی نیست 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

سلام عزیز منم به حساب پریودم تو ۸ هفته بودم ولی لکه بینی داشتم و رفتم سونو ۵ هفته و ۴ روز بودم و فقط ساک دیده شد

واحتمال  سقط دادن بهم الان خداروشکر تو ۲۲ هفته ام

شما هم نگران نباش احتمالا یا پریودت نامنظم بوده یا لقاحت دیر تشکیل شده

و سن بارداریت کمتره فقط استرس نداشته باش و هرروز سوره حجرات رو بخون برای جلوگیری از سقط خوبه انشاالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

[QUOTE=158431464]سلام عزیز منم به حساب پریودم تو ۸ هفته بودم ولی لکه بینی داشتم و رفتم سونو ۵ هفته و ۴ روز بودم و فقط ...[/QUOپریودام خیلی منظمه.حتی الان که پریود نمیشم سر تاریخ پریود لکه بینی مثله حالت خون ابه داشتم ولی فقط چند ساعت

[QUOTE=158431464]سلام عزیز منم به حساب پریودم تو ۸ هفته بودم ولی لکه بینی داشتم و رفتم سونو ۵ هفته و ...

پس ممکن لقاحت دیر تشکیل شده باشه اصلا فکرای منفی نکن گلم و توکل کن به خدا و استراحتت رو بیشتر کن عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم