2777
2789

دوستان عزیزم من بعد از سه دوره آی وی اف ناموفق دوباره  رفتم پبش دکترم  تهرانی نژاد (رویان انتقال  میدادم)

به دکترم گفتم میشه یه انگی چیزی بهم بچسبونید من دومم بزارم رو کولم برم اینکه هیچ مشکلی ندارم من بیشتر غصه میخورم 

پرونده رو نگاه کرد گفت چیکارت کنم خوددم نمیدونم مشکل کجاست که نشده  بهش گفتم  امسال که هیچ سال دیگه  بازم  شروع  میکنم خودش گفت بهتر الان کرونا  تو هم یه کم استراحت کن بیخیال باش ایشالا که طبیعی میشی بهش گفتم  پیشنهادت چیه گفت  بیا مرکز نیکان  یا گاندی اونجا آی وی اف کن بهتره

و یه دوره هم  با درخواست  خودم دارو نوشت تا سال دیگه لتروزن و امپول دوباره امتحان کنم 

خودم نظرم  اینکه باتوجه به اینکه من و همسرم  هیچ مشکلی  نداریم برم پیش دکتر نصر  یه ویزیت بشم  راهنمایی لطفا

😔😕از سال ۹۴ با امپول و دارو که نشد  سال  ۹۷ شروع  ای  وی اف که اونم نتیجه نداد تو این  دوره ها  عکس رنگی لاپارسکوپی و هیسترو تشخیصی  و خراش انجام دادم و جنین ها بلاست بودن بازم نشد

😐

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

از لحاظ خونی و ژنتیک بررسی شدین هر دو تون

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ خونی و ژنتیک بررسی شدین هر دو تون

بله کاملا بررسی شدیم  همه چی اوکی حتی کاروتایپ دادم ایمنی و انعقادی دادم 😔😕

منم مث توام جفتمون بی مشکل ولی فقط یبار ای وی اف کرد م و تمام...ج دلی داری بار رفتی باز میخای بری!!!!نکن عزیزم صدبار هم بری تا وقتش نشه خدانخاد نمیشه...تو همه راها رو رفتی دیگه بسه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

اگه مشكل خاصي نداريد به احتمال زياد موزايسم گنادي داريد

حتما مطرح كنيد با دكترتون

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
من صارم ميرم پيش دكتر بهرامي  همسرم تعداد اسپرماش خيلي كمه انتقال دادم سال قبل نشد  ديگ ...

خیلی سخته میفههم عزیزم

من بعد پنج سال نازایی بدون علت و سه بار ای یو ای منفی بالاخره طبیعی باردار شدم عکس رنگی دوا درمون همهکچی بدون نتیجه اخرشم فک کنم همون که کلا شش ماه بیخیال بودن  و مسافرت و ورزش و تغذیه سالم نتیجه داد

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اگه مشكل خاصي نداريد به احتمال زياد موزايسم گنادي داريد حتما مطرح كنيد با دكترتون

چی هس نشنیدم تا حالا...منم 6ساله بدون مشکل باردار نمیشم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من نشدم..دکتر چیزی نگفته بهم پس چرا

تو بیشتر نازایی های بدون علت بعد چند بار درمان بی نتیجه دکترا میفرستن

چی هس نشنیدم تا حالا...منم 6ساله بدون مشکل باردار نمیشم

اگ كاريوتايپ دادين و مشكل نداشتين

مشكل گنادي دارين

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
تو بیشتر نازایی های بدون علت بعد چند بار درمان بی نتیجه دکترا میفرستن

من ک 6ساله نفرستاده هیچ دکتری