2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم اشتی کنم؟

259 بازدید | 25 پست

تاپیک قبلم هست 

سر این ک رفتم خونه دوستم قهر کرده حالا کاملشو کپی میکنم تاپیک قبلو میزارم پست اول همه گفتن تقصیر توعه چجوری اشتی کنمممم

نامزدیم از تماسا مسدود واتساپ بلاک کرده تل و اینستاش مسدود نیستم فقط

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

با اجازه استارتر عزیز🤗❤❤

خانومای عزیز چله دعای توسل داریم❤🍀

پارسال خیلیا حاجت گرفتن❤🍀

چند نفر بیشتر نمونده❤🍀

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5156295/حاجت-دارا-حتما-زووود-بجنبن-بیان-تو?postId=158422598

😐😐😐

این تاپیک اولم کپی کردم دقیقشو بدونید👇🏻

من امروز مهمونی دعوت بودم خونه دوستم زنگ زدم شب قبل گفتم دعوتم گفت بگو بدون شوهرم جایی نمیرم لهنشم معلوم نبود شوخی یا جدی اقا من امروز تو راه بودم زنگ زد گف کجایی گفتم دارم میرم خونه دوستم گف مگ نگفتم نرو از دیروز بلاکم کرده پیامم دادم جواب نمیده حق با کیه؟منم میگم اقا چ ربطی داره اولش ک نگفتی نرو من ب شوخی گرفتم دومن مگ اونا باشوهراشون بودن ک من باشم؟ینی من حق ندارم جایی تنها برم

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت کن خودش خوب میشه

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

چقدر بچس عزیزم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بلاک دیگه چرا؟ نامزدین برو بسین رو در دو حرف بزن خب جاهایی ک دوست نداره نرو اونم جاهایی که تو دوس نداری نره درستش همینه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
این تاپیک اولم کپی کردم دقیقشو بدونید👇🏻 من امروز مهمونی دعوت بودم خونه دوستم زنگ زدم شب قبل گ ...

شما ب درد زندگی نمیخوری 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

12ساله با همسرمم یکبارم برای جایی رفتن اجازه میدم نمیدم بینمون رد و بدل نشده !

نمیفهمم چرا اجازه میدید مردها فکرکنن شما نمیفهمید که کجا میتونید برید چی میتونید بپوشید کجا میتونید کار کنید  و الا ماشاالله

ايشالا درمان سرطان كشف بشه