2777
2789
عنوان

دلتنگی

90 بازدید | 14 پست

سلام 

راستشو بخواین من الان ۶ سال و دوماه هست که یکی رو دوس دارم و اونم دوسم داره ولی متاسفانه نتونستیم ازدواج کنیم تا حالا، شرایطش جور نبوده، اولاش که من کم سن و سال بودم، الانم که ۲۲ سالمه درگیر دانشگاه و اینا هستم و اونم سربازی و این چیزا، علاوه بر اون، شرایط اقتصادی خیلی ازدواج رو برامون سخت کرده یعنی واقها اگه شرایط مالی رو داشتیم هر سختی دیگه رو به جون میخریدم، حتی من عروسی انچنانی یا خونه بزرگ و فلان هم نمیخوام

به خاطر اینکه سرکاره و بابام در جریان این رابطه نیس خیلی کم همو می بینیم الان یه ماهه ندیدمش و به شدددددت دلتنگشم که از روی دلتنگی به نی نی سایت و دوستان رو اوردم

بگین چجوری با این دلتنگی کنار بیام؟؟ اصلا خواب و خوراک ندارم دیگه، چون بی قرارم و بدون اون خوابم‌ نمی بره

ببخشید خیلی شد، یکمم درد دل بود اخه

دلم تنگ است و میدانم تو دیگر برنمیگردی

بمانم هرچه خیره پشت این در برنمیگردی

تهی از نوبهارت مانده تقویم خزان من

به این مهر و به این آبان و آذر برنمیگردی

غریبی میکنم با قاب عکست نا امیدانه

خودم هم کرده ام انگار باور برنمیگردی

هزاران سال دیگر کاش با بوی تو برخیزم

به دیدارم نگو که صبح محشر برنمیگردی

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 😭

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

به درست برس چاره ای نیست تا اوضاع تون درست بشه 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

خب عزیز دلم این درد عشقه

دارو نداره که بگیم برو بخور که میپرسی بگین چکار کنم

کاری که ما میتونیم برات انجام بدیم اینه که براتون دعا کنیم زودتر بهم برسین

خوبه که شرایط اقتصادی رو درک کردین و میخواین به سر و سامون برسین

اگه خانواده هاتون مخالفت نکنن میشه با بقیه موارد کنار اومد

به درست برس چاره ای نیست تا اوضاع تون درست بشه 

فعلا دارم همینکار میکنم، دانشگاه شیراز دارم فارغ التحصیل میشم و برای ارشد تهران میخونم، ولی خب امان از دلتنگی....

درس نمیخوندم که می مردم عملا، خخ

خب عزیز دلم این درد عشقه دارو نداره که بگیم برو بخور که میپرسی بگین چکار کنم کاری که ما میتونیم بر ...

مرسی عزیزم، دعا تو این شرایط بهترین هدیه اس  

نه خانواده مخالفتی نداره خداروشکر

بمیرمم خیلی سخته نه؟

اری خیلی

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
خدا بهمون صبررررر بده واقعا ۶ سال گفتنش اسونه، خیلیه

اره یه روز یه ساله. 

هر ثانیه یه سال میشه بعضی اوقات اصن دیگه نمیدونم باید به کی بگم، اینجا هم که اومدم محض درد دل بود و ...

اره دقیقا