تو رو خدا اگه تجربه ای یا اطلاعاتی دارید کمک کنید.من پسرم ۲ماه و نیمش هست،من بااینکه خیلی رعایت کردم ولی توی اسباب کشی کرونا گرفتم ،از نوع خفیف،الان خیلی نگران پسرم هستم امروز ۶ روز از مریضیم میگذره تنها علامت اینه که بویایی چشایی ندارم،تست هم ندادم،الان بچم تو خطره؟ماسک میزنم همش،تا الان نگرفته میتونم امید داشته باشم یا هنوز باید گوش بزنگ باشم ؟لطفا کمک
نگران نباش و مراقبت کن من از پزشک شنیدم علایم ظرف سه تا پنج روز بعد از تماس با فرد مبتلا ظاهر میشن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
و اینکه همسر دختر داییم کرونای بشدت شدید گرفت جوریکه نیاز به بستری بود اما نرفت و خونه موند همسر و دخترش اصلا مبتلا نشدن با اینکه اول نمیدونستن کروناست و رعایت نکردن شما فقط رعایت کن و نترس چیزی نمیشه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند