2777
2789
عنوان

کرونا در نوزاد

920 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

تو رو خدا اگه تجربه ای یا اطلاعاتی دارید کمک کنید.من پسرم ۲ماه و نیمش هست،من بااینکه خیلی رعایت کردم ولی توی اسباب کشی کرونا گرفتم ،از نوع خفیف،الان خیلی نگران پسرم هستم امروز ۶ روز از مریضیم میگذره تنها علامت اینه که بویایی چشایی ندارم،تست هم ندادم،الان بچم تو خطره؟ماسک میزنم همش،تا الان نگرفته میتونم امید داشته باشم یا هنوز باید گوش بزنگ باشم ؟لطفا کمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش و مراقبت کن من از پزشک شنیدم علایم ظرف سه تا پنج روز بعد از تماس با فرد مبتلا ظاهر میشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
واقعااااااا وا ای این خیلی خوشحالم کرد

و اینکه همسر دختر داییم کرونای بشدت شدید گرفت جوریکه نیاز به بستری بود اما نرفت و خونه موند همسر و دخترش اصلا مبتلا نشدن با اینکه اول نمیدونستن کروناست و رعایت نکردن شما فقط رعایت کن و نترس چیزی نمیشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند