2777
2789

امکان داره خونریزی کنی هفته ای اول و بچه بمونه 

تو تاپیک قبلین گفتن بارداری ولی امروز خونریزیم شرو شد مثل پریوده درد خیلی خفیف رو کمر و رحمم دارم 

باید بتامو فردا تکرار کنم احتمال خارج رحمی یا اول بارداری واسم داده 

کمکم کنید 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨

باید صبر کنی

هم احتمال هست بمونه

هم نه

من و خواهرم هر دو داشتیم

من شیاف نزاشتم خود به خود سقط شد

ابجیم شیاف گزاشت با بدبختی سقط کرد

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم‌تو ماه سوم خونریزی کرد ولی بچش موند خودش شد استراحت مطلق

بچه که بودم با خودم می گفتم بزرگ که شدم من دنیا رو تغییر میدم نوجوان که شدم فهمیدم دنیا خیلی بزرگه گفتم پس من کشورم را تغییر خواهم داد در جوانی گفتم کشور بزرگه شهرم رو تغییر میدم به میانسالی که رسیدم گفتم محله ی خودم رو باید تغییر بدم حالا که پیر شدم میفهمم تغییر باید از خودم شروع میکردم اگه خودم تغییر میکردم میتونستم اول خانواده و بعد محله و شهر و کشور و دنیایم رو کم کم دچار تحول کنم  

ببینید اگر این بچه به لحاظ ژنتیکی مشکل داشته باشه خودش سقط میشه ولی خیلی وقتا هم خونریزی دلایل دیگه ای داره مثلا جفت یه ایرادی داره و خانوم استراحت مطلق میشه و بچه دنیا میاد به سلامتی در هر حالتی استرس بیخود داشتن سم هست برای شما . هر چی خدا بخواد همون میشه دیگه 🙂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
برو دکتر اگه بار دار باشی شیاف میده جلوی سقط رو میگیره .خواهر خودم ١ماهگی به خونریزی افتاد ولی بچه م ...

خونریزیش چطور بود 

من دکتر گفته بتاتو چک‌کن باز 

اخه تو سونو هم دیروز دادم مشخص نشد ولی ضخامتم ۱۴ بتان ۱۵۸ 

من دکتر گفت استراحت مطلق شیاف و.... منم سنم کم بود۱۷ زندگیمم داغون به هیچکسم نگفتم همش دعوا کتکاری ...

چجوری بود عزیزم من عین پریوده و زیادتر میشه و حالت لخته هم توشه