من خودم دیدم که یه خانمی میگفت جاریش جوشی که روی بدن مادرشوهرش بوده رو فشارداده بعدمادرشوهره گفته دستتو بشور گفته وامگه شمانجسی بعدانگشتشو لیس زده خیلی چندشم شد الانم به سختی نوشتم
تو رو خدا یکی این داستان بسیار مشهور اقدس الویه رو توضیح بده برام خیلی میخوام بدونم🤗
نی نی یار گفت هر کی در موردش تاپیک یا حرف بزنه میترکه.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یکی هم بود میگفت رسم دارن بچه رو که ختنه میکنن مهمونی میدن ابگوشت درست میکنن، اون ی تیکه پوستی هم که از اونجای بچه جدا کردن موقع ختنه میریزن تو ابگوشت میدن مهمونا بخورن
انگار اینجا متخصصن خب عوضی برو دکتر حال بهم زن🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
یکی هم بود میگفت رسم دارن بچه رو که ختنه میکنن مهمونی میدن ابگوشت درست میکنن، اون ی تیکه پوستی هم که ...
ده تا گزارشش میزدین🤮🤮🤮🤮
🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢