2777
2789
عنوان

چندش ترین چیزی که تونی نی سایت دیدین😖🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا یکی این داستان بسیار مشهور اقدس الویه رو توضیح بده برام خیلی میخوام بدونم🤗

نی نی یار گفت هر کی در موردش تاپیک یا حرف بزنه میترکه. 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ی مدت تبلیغات سایت دندون زرد نشون میداد حالم بهم خورد نمیدونم فکنم برا سیگار بودش

از این حس شیشمیا بگید هم بدم میاد یکم

خواننده خاموش بودم از موقعی ک نمیدونستم چجوری با نی نی سایت اشنا شدم😁😊
برای دلبری از همسر الویه رو ریخته اونجاش همسرهم اومده اوضاع رو دیده رفت نون آورده با نون خورده

ای خدا چقدر من از الویه خوشم میومد دیگه هیچ وقت نمیتونم بخورم😷😷😭😖

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐

یکی هم بود میگفت رسم دارن بچه رو که ختنه میکنن مهمونی میدن ابگوشت درست میکنن، اون ی تیکه پوستی هم که از اونجای بچه جدا کردن موقع ختنه میریزن تو ابگوشت میدن مهمونا بخورن

😷

من از وقتی یادم رفتم و مشکلی برام پیش نیامده  یه دوش پنج تا ده دقیقه‌ای خصوصا با آب گرم کاری ن ...

خب من یه کم مشکل که داشته ولی این باعث تشدیدش شد یعنی یکی از دلایلش این بود و این که حداقل بذارید سه ردز بگذره 

ان شاءالله که مشکلی پیش نیاد 

ولی من آدمایی رو دیدم که خیلی خیلی رو بهداشت حساسن و لی  تو این دوره حمام نمیرن 

زیر بغل شو عکس داد

بعضیاهم از ترشحشون 

انگار اینجا متخصصن خب عوضی برو دکتر حال بهم زن🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
یکی هم بود میگفت رسم دارن بچه رو که ختنه میکنن مهمونی میدن ابگوشت درست میکنن، اون ی تیکه پوستی هم که ...

ده تا گزارشش میزدین🤮🤮🤮🤮

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢