2777
2789

بچه ها من یک هفته پیش اقدام اولم قرص اورژانسی خوردم دومین اقدامم نخوردم 

الان ۷ روز تا موعدم مونده 

دیروز ترشح قهوه ای دیدم 

دل درد و کمر درد شدیدم شروع شد 

امروزم خونریزی یکم شدید تر شده 

حالا نمیدونم لانه گزینیه یا بخاطر قرص اورژانسی 

کسی میدونه؟

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  

اگه در حال اقدامی چرا اورژانسی خوردی ؟

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه در حال اقدامی چرا اورژانسی خوردی ؟

در حال اقدام نبودم همسرم میخواست من نمیخواستم 

دفعه ی اول قرص اورژانسی خوردم یواشکی بار دوم دیگه نخوردم قانع شدم 😹

در حال اقدام نبودم همسرم میخواست من نمیخواستم  دفعه ی اول قرص اورژانسی خوردم یواشکی بار دوم دی ...

به نظر من که عوارض قرص باشه .. انشالله هرچی خیره 

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
در حال اقدام نبودم همسرم میخواست من نمیخواستم  دفعه ی اول قرص اورژانسی خوردم یواشکی بار دوم دی ...

ما هم درحال اقدام بودیم یک دفعه شوهرم پشیمون شد گفت برو قرص بخور😂

باز بعد چند روز گفت نه بچه بیاریم، گیری کردیم😂

ولی کلا پریودی هام به هم ریخت 

ماه اول فقط یک روز خونریزی کم داشتم 

ماه دوم هم  دیر پریود شدم و خونریزی زیاد 

این ماه هم فعلا منتظرم که پری میشم یا نه😐

ما هم درحال اقدام بودیم یک دفعه شوهرم پشیمون شد گفت برو قرص بخور😂 باز بعد چند روز گفت نه بچه بیاری ...

منم پریود میشم پس😅

سلام خونریزیم بعد سه روز قطع شد ولی هنوز به موعدم مونده بی بی زدم خبرت میکنم گلم

بی بی رو یکم دیر تر بزن 

امکان داره لانه گذینی باشه یا هم به خاطر قرص این طوری شدی ، انشالله که باردار باشی😍

ولی عجله نکن میگن ماه اول و دوم بعد اقدام خیلی کم پیش میاد بگیره

من قرص اورژانسی خورده بودم همون ماه فقط یک روز خونریزی داشتم ،ماه بعد دیر پریود شدم 

این ماه هم خییییلی دیر پری شدم امروز بی بی زدم مثبت شد ولی میترسم مثل اون دفعه قلبش تشکیل نشه😢