2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از آدما کثیفن😞

486 بازدید | 27 پست

نیم ساعت یا یه ساعت پیش یهو با صدای عجیب غریب گریه مانند بیدار شدیم طبقه ی ۶هستیم پنجره ی اتاقمون به پشت ساختمون باز میشه که روبرومون ساختمونای تازه ساخته که فکر کنم خالی هستن بین دو ساختمونم مردم کردن آشغال دونی😑

با ترس بیدار شدم چون صدای خیلی عجیب گریه مانندی بود با خودم گفتم نکنه صدای جنی چیزیه داره گریه میکنه تو ساختمون خالیا😶😑 رفتم پشت پنجره کلی چشم چرخوندم دیدم یه سگ بیچاره رو بستن زیر بارون تو این سرما معلوم نیست از کی اونجا بوده دلم ریش شد خدا ازشون نگذره به شوهرم گفتم رفت پایین یه چیزی بده بخوره طناب گردنشم باز کنه اول غذا براش انداخت تا آروم بگیره طنابشو باز کنه ولی سگ بیچاره انقد از آدما ترسیده بود که همش خودشو میکشید تا در بره نه چیزی خورد نه گذاشت طنابشو از گردنش باز کنه طنابو از دست شوهرم کشید فرار کرد خدا میدونه چه بلایی سر حییون بیچاره آورده بودن که از آدم جماعت فراری بود طنابش موند تو گردنش حالا به دست و پاش میپیچه یا شاید دوباره گیر یه عوضی میافته😑😞

از آدمیزاد ترسناکتر به نظرم هیچی نیست😑😑

اصلا نمیدونم چرا بعضیا انقدر سنگ دلن.اه اعصابم خورد شد

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرما ؟ بارون ؟ چرا ما تا الان کولر روشن میکنیم 😢😢

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

دیگه وقتی آدمابرای ارضای خودشون به حیووناهم رحم نکنن توقع داری اینکارارونکنن 

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

ازین خصلت ایرانیا متنفرم که به حیوونا رحم نمیکنن ، البته آدما به همجنس خودشونم رحم ندارن ..

تو ترکیه همه حیونا پلاک دارن بهداشت کنترلشون میکنه وسط خیابون و مغازه میخوابن همه جا براسون غذا و آب تمیز میزارن هیچکس بهشون کاری نداره 

متاهل هستم

بعضیا دلشون سنگه زبون بسته چه گناهی کرده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚