2777
2789
عنوان

صبحتون بخیر و شادی و سلامتی😀

74 بازدید | 15 پست

:

پروردگارم
امروز نگران هیچ چیز نخواهم بود
زیرا که تمام مشکلاتم را به
دستان پر قدرت تو می سپارم
و صبورانه منتظر می مانم تا
هرآنچه میخواهی انجام دهی...

پروردگارا
تو را به بزرگیت قسم هیچکس را در
ساحل طوفانی زندگیش تنها مگذار.

____🍂🌻🍂____

🍁

🌷سه شنبه تون عالی
🌼از خدا میخوام
🌷روزتون بدون غم
🌼روزگارتون بدون مشکل
🌷لحظه هاتون بدون دلتنگی
🌼عمرتون بدون مریضی
🌷و زندگیتون بدون
🌼حسرت باشه
🌷روزتون زیبا
🌼و پراز انرژی مثبت

🌼🍃

صبح شماهم عالی ....میگم واسه من پیام اومده رو واتساپم ک برنده شدم گفته مشخثاتتو بفرس بعد مکانش هم زده المان چجوری بهش اطمینان کنم؟شماره همراهش مث همین ایرانسلیاست ولی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
صبح شماهم عالی ....میگم واسه من پیام اومده رو واتساپم ک برنده شدم گفته مشخثاتتو بفرس بعد مکانش هم زد ...

اصلااعتمادنکن..کلاه برداری خیلی زیادشده

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح شماهم عالی ....میگم واسه من پیام اومده رو واتساپم ک برنده شدم گفته مشخثاتتو بفرس بعد مکانش هم زد ...

آخه مگه تو مسابقه ای چیزی شرکت کردی که برنده شدی؟😐

من که اعتماد نمیکنم

اگه قرار به برنده شدن بود تماس میگرفتن

اصلااعتمادنکن..کلاه برداری خیلی زیادشده

ینی راهی نیس واسه اینکه مطمئن بشم راست میگه یا دروغ؟ادرس پستی و عکس کارت ملیمو خواسته نفرستم؟

آخه مگه تو مسابقه ای چیزی شرکت کردی که برنده شدی؟😐 من که اعتماد نمیکنم اگه قرار به برنده شدن بود ...

تو مسابقه نه ولی تو خریدام کد رو میفرستادم به سامانه گفتم شاید اون باشه

آخه مگه تو مسابقه ای چیزی شرکت کردی که برنده شدی؟😐 من که اعتماد نمیکنم اگه قرار به برنده شدن بود ...

اخه اسم و فامیلمو میدونه پس از کجا میدونه من کی ام؟

اخه اسم و فامیلمو میدونه پس از کجا میدونه من کی ام؟

اعتماد نکن عزیزم از اسم صدا و سیما سواستفاده کردن ب خالم از واتس تماس گرفتن گفتن برنده شدی اطلاعات بده خالم نداد بعد شنید یکی از دوستاش داده 11 ملیون حسابشو خالی کردن

اصلا اعتماد نکن

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜