2777
2789
عنوان

بیایین بگم دیشب چی دیدم....😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 173 پست
چ دلیلی داره دروغ بگم و خدارو قسم بخورم باور نکنین مهم نی

اوکی عزیزم امپر نسوزون بقیشو بگوو جالبه حرفات😶😶😶

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش که بعد یکی دو دقیقه که تونستم خودمو خلاص کنم رفتم تو اشپزخونه بمامانم گفتم چرا هرچی صدات میکردم جواب نمیدادی البته تن صدام نمیتونستم بلن کنم تی وی هم روشن بود ولی مامانم گف همینجا بودم و هیچی نشنیدم خعلی بد ترسیده بودم و احتمال میدادم که خاب نبود و واقعی بود تا اینکه حدودا ی هفته پیش اینو دعانویس گفته بود به مامانبزرگم که دیگه مطمئن شدم🤐🥺

والا نمیدونم. مامانم گفت سینی گذاشته بودم توش چند تا اسکان و نعلبکی گذاشته بودم که مهمون اومد اماده ...

سلام عزیزم تو ی تاپیکی در مورد عمل بینی برام توضیح داده بودی ممنون.دیگه گذشت چهار ماهه عمل کردم 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
عه جدی یادم نیست عزیزم😭😭😭😭🤦

عزیییییییزم 

فدای سرت 

انشاالله ک همیشه خوب باشی😘

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ب هیچ وجه کاری ب ادما ندارن مگ چیز خاصی پیش بیاد یا آزاری ببینن یا با طلسمی چیزی وارد زندگی کسی بشن. ...

میگن نباید از سرکنجکاوی و اینکه آیندمونوبگه واین چیزا اسیرشون کنی ک بعدا کاری میکنن ک از کردت پشیمون شی. باید بلد باشی همونجوری ک گرفتیشون همونجوری رهاش کنی پ.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰