2777
2789

من حاملم اما چن وقته بیشتر بجای اینکه نگران نگه داری بچه بد زایمان و این چیزاش باشم نگران اینم بین منو همسرم فاصله بیوفته مخصوصا اون چهل روز دو ماه اول کن کلا مجبوریم دور باشیم ینی از دور بودن منظورم رابطس شما چیکار کردین بینتون فاصله نیوفته و همه حواستون ب بچه نباش و ب شوهرت نم رسیدین هم از لحاظ جسمی هم روحی 

میشه کمکم کنید چندان تجربه ندارم کسیم ندارم ازش بتونم واضح بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه داشتیم بعد ۱۰ روز بعد البته بدون دخول 

ولی خب ناچارا انقدر بی خواب و خسته و سرگرم میشی ک شبا نای رابطه نیس

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

زیاد بهش فکر نکن.قطعا شوهرتم شرایط رو درک میکنه.یکم‌به فکر خودت باش.این حجم تز مسولییت یهو از پا درت میاره.فقط یه فکر خودت و بچه باش در کنارش همسزت رو بغل کن.نوازش کن.همه جیز که رابطه و نزدیکی نیست.با حرف با یه بوس کردن با یه بغل کردن میشه نشون داد که دوستش داری به فکرشی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

من تو بارداری هم ممنوع بود رابطه برام‌.هیچی .. چکار میتونیم بکنیم.الهی بگردم طفلک شوهرم داغون شد بعد اون کلی مشکل واسش پیش اومد

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

کاریش نمیشه کرد 

اون چهل روز نمیتونی مخصوصا اگه بچه اولت باشه

اگه شوهرت فهمیدس نگرانی نداره اونم مثه تو درگیر بچه میشه

فکر این چیزا نباش 

همه این دوران و داشتن 

بنظرم تاپیکای نی نی سایت و نخون خیلیاشو 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

و اینکه جای شوهرتو جدا نکن.من به هیچ وجه از شوهرم جدا نخوابیدم.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
زیاد بهش فکر نکن.قطعا شوهرتم شرایط رو درک میکنه.یکم‌به فکر خودت باش.این حجم تز مسولییت یهو از پا درت ...

خوب دفع اولمه مخصوصا ک بچه نمی‌خواستیم تا یکی دو سال و ناخواسته شد یه هویی شد منظورم برا همین آخه شنیدم فاصله میوفته منظورم از هر لحاظ بود جسمی و روحی 

مرسی از راهنماییات

خودش درک میکنه ک تو اول بچه داریته و نمیتونی هم رو بچه هم رو همسرت تمرکز و کنی و بتا دستت بیاد اینو متوجه میشه خودتم بگو ازاینکه نمیتونی تعادل برقرارکنی ناراحتی فعلاو مطمئن باش انقدحواسش ب بچه میره و سرگرم اون میشه حداقل شاید تایک ماه درخواستی نکنه،اگرم بخواد تو۱۰روزه اخره ک دیگه چیزی نمیمونه و زودتموم میشه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خوب دفع اولمه مخصوصا ک بچه نمی‌خواستیم تا یکی دو سال و ناخواسته شد یه هویی شد منظورم برا همین آخه شن ...

تو با رفتارت میتونی این حس رو برداری.هر وقت که تونستی کنارش باش. من خودم تو کل بارداریم رابطه نداشتم با اینکه مشکلی هم نبود ولی شوهرم خودش میترسید میگفت سره یچه بلایی میاد یوقت.