2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره یک سال میشه یه مسافرت نرفتم مسافرت تو سرم بخوره یه بیرون نرفتم قدم بزنم یه کافی شاپ نرفتم یه پ ...

مارو بگو ک عروسیمون عقب افتاده بلا تکلیفیم چیکارکنیم 😪

ن میتونیم نگیریم ن میتونیم بگیریم

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
دلم میخوات فردا که بابام عمل شه عملش موفقیت آمیز باشه  و دکترش بیات بیرون بگه دیگه بدنش لمس نی ...

ایشالاااا ایشالا ب حق ۵ تن شفا پیدا کنن عزیزم توکل کن ب خدا انشالا بهترین اتفاق براش میفته

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
مارو بگو ک عروسیمون عقب افتاده بلا تکلیفیم چیکارکنیم 😪 ن میتونیم نگیریم ن میتونیم بگیریم

ان شا الله زودتر میره هممون راحت میشیم😔

ما هم شانس اوردیم زیاد عقد موندیم یبار خونه خریدیم پولامون تموم شد سالای بعدشم هر سال یه فامیل خیلی نزدیک میمرد

یبار پسر دایی من یبار عموی شوهرم یبار عمه ی شوهرم

یه ماه قبل کرونا عروسیمون بود

ان شاء الله شادی باشه تو زندگیاتون و خوشبخت باشین🌹

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
منم پارسال این موقع دعام فقط ب عشقم رسیدن بود امسال هروسی کنیم بریم خونمونه  ایشالا توم سال دی ...

وااااااای چه حسی خوبی داشت پستت 

برای منم دعا کن وزه انگار دعات گیراستا😁

وزه رو شوخی کردم به دل نگریا😗

انشالله همین امسال هم تو بریسر خونه و زندگی خودت هم من با عجقم عقد کنم😍😍😍😍😍

بززززن دست قشنگرو به افتخار خودمون دوتا😁😎

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌
ان شا الله زودتر میره هممون راحت میشیم😔 ما هم شانس اوردیم زیاد عقد موندیم یبار خونه خریدیم پولامون ...

خداروشکر گرفتین پس 

انشالا دعا کن عزیزم ماام بریم خونمون از این بلا تکلیفی و دوری  راحت شیم

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

رابطم با شوهرم مثل قبل بشه و اینکه برمیگشتم به عقب و طلاهامو نمیفروختم ماشین بخریم 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
خداروشکر گرفتین پس  انشالا دعا کن عزیزم ماام بریم خونمون از این بلا تکلیفی و دوری  راحت ش ...

ان شاء الله عزیزم زودتر میره عروسیتونو میگیرید

ان شاء الله همه ی اونایی ک با اومدن این بیماری به مشکل خوردن مشکلاتشون بر طرف شه مخصوصا اونایی ک شغلشونو از دست دادن

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته