2777
2789
وااااااای چه حسی خوبی داشت پستت  برای منم دعا کن وزه انگار دعات گیراستا😁 وزه رو شوخی کردم به ...

ایشالا عزیزمممم 

مطمئن باش حست خوب باشه و توکلت ب خدا باشه بهترینا برات اتفاق میفته 

ایشالا سال دیگ این موقع ی عالمه اتفاقای خوب برامون افتاده هرکی هر ازرویی تو این تایپ کرد بهش رسیده 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا عزیزمممم  مطمئن باش حست خوب باشه و توکلت ب خدا باشه بهترینا برات اتفاق میفته  ایش ...

انشالله سال دیگ یه نی نی خوشگل داشته باشی بیام بهت بگم لیانا جونی عرررروس شدم با عجقم 😍😍 توام بگی محد جونییبی عروسی ک هیچی  الان حامله ام 😁😍😍😍

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌
استخاره گرفتم خوب نیومد کلن عصبیم از دیشب تا صبح نیم ساعت خابیدم نابودم

عزیزم من کاملا قران رو قبول دارم ولی استخاره برای هرچیزی نمیشه استفاده کرد خداوند درباره همه چیز با ما صحبت کرده یعنی خودش اهل صحبت و راهنمایی هست استخاره مبحثش فرق داره عمرم یه مدت سربه سرش نذار یکم تنها باشه فکر کنه ولی غذاهای خوشمزتو بپز تیپتم بزن اصلا انگار اتفاقی بینتون نیست کم کم باهم حرف میزنین صلح میشه 

عزیزم من کاملا قران رو قبول دارم ولی استخاره برای هرچیزی نمیشه استفاده کرد خداوند درباره همه چیز با ...

والا عقدیم من اومدم خونه بابام دیروز غروب ولی این سرکارشه کلن خوششمم نمیاد زیاد تنهای برم بیرون حالا فعلن خودمو سرگرم درس و کلاس کردم ولی دلم گرفته امروز بهش پیام دادم گفت پا میزاری رو نقطه ضعفام دیگ نمیکشم برو ولی من واقعن کاری نکردم😭😭نمدونم چشه واقعن

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙