2777
2789

سلام دوستای خوبم میخوام چرخ خیاطی بگیرم دودلم نمیدونم کاچیران دست دوم بگیرم(کاچیرانهای جدیدجنسشون ضعیفه برا این میخوام دست دوم بگیرم یه کم قدیمی)یا چرخ راسته دوز جک دینام جدا دست دوم بگیرم(اینم چون نوش گرونه میگم دست دوم دینام سرخودها هم گرونن)

حالا بنظرتون کدومو بگیرم؟ برای کارخودم توخونه میخام ولی زیادباچرخ کارمیکنم ازاین راسته دوزها خوشم میاد قشنگ میدوزه ریون وضخیم راحت میدوزه ولی صنعتی های خونگی یه کم زود به هم میریزن یه وقتا ریون نمیدوزن اعصاب آدمو خراب میکنن

ازطرفی تواین گرونی میگم چرا الکی کارگاهی بخرم خرج الکی بکنم همون کاچیران بگیرم بقیه پولشو یه چیزدیگه بخرم 

کلا فکرم آشفته است نمیتونم تصمیم بگیرم ولی اگر وضعیت مالی خوبی داشتم صدددرصد راسته دوز میخریدم نمیدونم ارزششو داره یانه

ممنون میشم کمکی به این افکار پریشونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم راسته دوز 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اکثر خیاطها دارن کم پیش میاد قطعه لازم بشه نهایتا سرویس بخاد ک همه جا انجام میدن

کار با ژانومه سخت نیست؟میگن پیچیده است کلا اینجا ژانومه خیلی کم هست همه خونگی کاچیران دارن حتی خیاطهامونم کاچیران دارن کنار دستشون برا اینکه بخوان مدل دوختی بزنن

کاچیران ک جدیدش باید بهتر باشه

ژانومه باز بهتره

ولی دست دو اصلااا نگیر.من سردوز جوکی دست دو خریدم الان میگم کاش کاچیزان نو خریده بودم. شاید کار کردن باهاش راحت بود

اگه قطعات گیر نیاد ایرانی هم گیر نمیاد. دسته ی فر ما شکست ایرانیه.یک هفته اسیر بودیم تا یه دسته ی ناقابل رو برامون اوردن.میگفتن تحریم‌هستیم گیر نمیاد

دلمون خوش بود ایرانی خریدیم ک سرویس خوب بده😒

کاچیران ک جدیدش باید بهتر باشه ژانومه باز بهتره ولی دست دو اصلااا نگیر.من سردوز جوکی دست دو خریدم ...

نه بابا جدیداش انگار اسباب بازین 

اینجا کاچیران نمایندگی داره همه چیش گیرمیاد مطمعنم 

کار با ژانومه سخت نیست؟میگن پیچیده است کلا اینجا ژانومه خیلی کم هست همه خونگی کاچیران دارن حتی خیاطه ...

نه عزیزم مانانم ۳۵ساله باهاش کار میکنه ، دخترخاله هامم تازه خریدن. چرخ خوبیه. بازم تحقیق کن ارزششو داره یبار بخر یه عمر استفاده کن. 

دفترچه داره فیلم های آموزشش تو سایتها هست