2777
2789

تروخدا هیچکی تگ نکنه نی نی یارو خیلی تاپیک اخرش خوبه😂😂

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم مستی استارتر!

وگرنه هیچ ادم عاقل و هوشیاری نمیاد بگه اینارو!

برو یه قهوه درست کن بخور بپره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

راستی چیشد الان فک کنم گشاد گشاد داری را میری😐

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
مگه دشمنی دارین یا حسودین

استارتر انقد به رابزتت حسودیم شود که نگوو لعنتی دلم خواست 😐

خوبی خدایی برو یه دور تاپیکتو ببین ادم میمیره از خنده معلومه دوست داریم پاک نشه

استارتر تاپیک شما خصوصیت فردا نی نی یار حذف می‌کنه لینکشو بزارید نی نی یار پاک میکنه

الان قفله

ساعات کاری نی نی یار حذف :

از شنبه تا چهارشنبه

از ساعت 10:30 تا 16:00

از ساعت 12:00 تا 14:00 (تایم نهار و نماز) تاپیک بسته است

اینم لینکش👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4946057/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

https://harfeto.timefriend.net/17208210717227