2777
2789
عنوان

لطفا بیاییین

65 بازدید | 13 پست

بچه ها من باشوهرم قهرمو الانم پیشش نیستم ولی تو اینستاش یه پیج دختر دیدم فالو کرده تازه ولی تو این سه سال هیچوقت کسیو فالو نمیکرد دختر بعد امشب فهمیدم تو هشتکا ک فالو کرده یه سری عکس نامربوط از زنای لختی و اینا هست اما هشتکش مثلا زده دانشمند

ولی وقتی میری تو هشتک میبینی ازون عکسا هم توشه من فکر نمیکردم شوهرم دنبال اینچیزام باشه چون تا حالا ندیدم نمیدونم الان حالم بدتر شد یه هشتک سرویس خوابم فالو کرده بود نمیدونم چرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی وقتی میری تو هشتک میبینی ازون عکسا هم توشه من فکر نمیکردم شوهرم دنبال اینچیزام باشه چون تا حالا ...

نه ببین بخاطر اینکه ویو بگیرن از هشتگ های پربازدید استفاده میکنن شوهرت مقصر نیست ولی اینستا چیز جالبی نیست کلا

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم
نه ببین بخاطر اینکه ویو بگیرن از هشتگ های پربازدید استفاده میکنن شوهرت مقصر نیست ولی اینستا چیز جالب ...

پس اون سرویس خواب و برا چی فالو کرده؟خیلی فکرم منفیه؟

پس اون سرویس خواب و برا چی فالو کرده؟خیلی فکرم منفیه؟

سیروس خواب شامل تخت خواب دیزاین و.... میشه یکسری ها هم پست های نامربوط خودشونو با هشتگ پربازدید میزنن

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم
خب اخه اون سرویس خواب براچی رفته دیده 

این دقیقا همون چیزی که باید باز خواستش کنی 

اگر علاقه به دیزاین و... نداره البته