2777
2789
عنوان

امتحان شهری گواهینامه کمکم کنید

162 بازدید | 30 پست

سلام خانما من بار سوم رد میشم امروز افسر بهم گفت دوبل رفتم بعد گفت یه دنده عقب برو به خاطر این رد شدم گفت فرمانو نچرخوندی میشه راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق تو چی مشکل داری؟؟من بار دوم قبول شدم

دنده عقب اصلا مربی بهم یاد نداده یکم خودم بلدم دوبل که رفتم گفت ماشینو از دوبل خارج نکن باهمین حالت دنده عقب برو من که رفتم گفت فرمان باید میچروخوندی

راس میگه دیگه باید یکی و نیم دور بچرخونی

وقتی پارک دوبل زده فرمون صافه چرا بچرخونه؟فقط باید میگفت ممنوع شاید برا اون افتاده

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌
دنده عقب اصلا مربی بهم یاد نداده یکم خودم بلدم دوبل که رفتم گفت ماشینو از دوبل خارج نکن باهمین حالت ...

خوب عزیزم باید فرمانو راست میکردی تا بتونی یه عقب مستقیم داشته باشی هر روز صبح زود ساعت هشت و نیم که خلوته برو تمرین حتما هم ینفرو با خودت ببر یوقت تنها نری، یا تو خود اموزشگاهتون یه مربیه خوبو پیدا کن باهاش برو تمرین فک کنم هرجلسه ش شصت تومنه البته پارسال واس من انقد بود الانو نمیدونم

کاربر قدیمیم ولی تعلیق شدم😐😐