2777
2789
عنوان

شما با رسم جهاز با دختره خونه و ماشین با پسر موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 120 پست
بدیش اینه که توقع ها خیلی زیاد شده، به شرایط طرف نگاه نمیکنن خانواده پسر، فقط مقایسه میکنن فلانی این ...

بخاطر همین میگم دیگه

دختر باید جهازو در هر درصورت بگیره ... ولی الان خانواده پسر خونه نمیخرن  اجاره میکنن!! کلی حرف هم میزنن

پس فشار باید مساوی بشه ...

عزیزدل خب خونه کوچیک بخرن ... یا مگه حتما باید تهران بخرن؟ یا حتما باید بالای شهر باشه؟ به نظرم خون ...

خب هرکسی که از بالای شهر نمیره پایین شهر من که به شخصه نمیرم یا از تهران بیرون نمیرم 

خودم رو جای همچین کسی گذاشتم نظر دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 89جهازی بردم حالا بماند چقدر میشد یه خونه بگیرم الان هرچند اکثرش نو استفاده نکرده ولی چقدر می ...

دقیقا ...  مخصوصا اون رسم جهاز بینونه چیه ... میان جهاز رو نگاه میکنن ببینن همه چی هس یانه  

زندگی دختر و پسر فقط باید به مذاق خودشون خوش بیاد

عزیزم من خودم الان تو شرایطش قرار گرفتم وقتی پول پیش یه خونه ۶۰ متری ۲۰۰ میلیونه چقدر تلاش کنیم برا ...

والا من خودمم قید ازدواجو زدم ... حق دارید گلم ... 

این فقط یه نظرسنجی بود که ببینم بقیه چه نظری میدن ... یه پیشنهادی هم به اونایی که دستشون نقریبا به دهنشون میرسه

الان دیگه فقط باید به کم قانع بود ، چون خرید همه چی سخت شد   عروس و داماد بخوان هم نمیتون ...

چون خرید همه چی سخت شده خانومای خانه داری که جهاز سنگین رنگین بردن میشن بلاگر دیگه  

مردمم ندارن بخرن میرن اونا رو نگاه میکنن

چون خرید همه چی سخت شده خانومای خانه داری که جهاز سنگین رنگین بردن میشن بلاگر دیگه     مر ...

آفت این روزای زندگی مردم شدن این بلاگرای مزخرف 

آنفالو کنید و از زندگیتون لذت ببرید

والا من خودمم قید ازدواجو زدم ... حق دارید گلم ...  این فقط یه نظرسنجی بود که ببینم بقیه چه نظ ...

من خودم مشکل نداشتم طرف مقابلم مشکل داشت نه خانوادش کمکش میکردن نه خودش دستش پر بود گفتیم جفتمون از خانواده ها کمک نگیریم منم جهیزیه امو نبرم که باهم باشیم اما نشد اون اقا هم نمیخواست داماد سر خونه باشه و غرورش براش مهم بود این شد که کااامل قیدشو زدیم 

من خریدم خردکن ابمیوه گیر اسموتی ساز اسیاب مخلوط کن داره بعد یچیزایی میدونم استفاده نمیکنم مثل چای ...

گلم ما الان تو خونه مامانم چرخ خیاطی داریم

سالی یبارم استفاده نمیشه

شما اگه کارت طوریه که استفاده میکنی بگیر

یکی از خانوما قبلا یه جا گفته بود بجای اینکه چندتا وسیله بخره  یه ماشین اشپرخانه خرید راحت کرد خودشو

چیزایی که استفاده نمیکنی نخر گلم

چه بخری چه نخری در هر صورت ادم ایرادگیر وجود داره  

بی انصافیه.لاعقل نصف نصفش کن

اسلام گفته وظیفه مرد

به هر حال مرد هر چی که باشه کار می کنه پول درمیاره ولی دختری که تو خونه باباش نشسته از کجا بیاره همه دخترا که شرایط کار کردن ندارن

خسته ام مثل زمانی که نیستی ، آه که تو همیشه همانی که نیستی...
گلم ما الان تو خونه مامانم چرخ خیاطی داریم سالی یبارم استفاده نمیشه شما اگه کارت طوریه که استفاده ...

آخه علاقه دارم به خیاطی و دوس دارم برم دنبالش منتهی چیزای دیگه میدونم کم پیش میاد استفاده کنم...ماچرخ خیاطیمون سال چندبار استفاده میشه مثلا برای دوختن روبالشی یا چیزای دوختنی یا چرخکاری...من راستش باید به دوره برم یاد بگیرم خیاطی اما فعلا درگیر یچیزاییم مثل درسم و کلاسای متفرقه وقت خیاطی ندارم چون باید تمرکز کافی داشت واسش میخوام چرخ خیاطی بخرم بعد برم یاد بگیرم وسیلشو داشته باشم اونی که توخونه داریم جدید نیس من جذب این جدیدا شدم که حتی ارزونترین مدل مارکای معتبرش هم کلی امکانات دارن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
آخه علاقه دارم به خیاطی و دوس دارم برم دنبالش منتهی چیزای دیگه میدونم کم پیش میاد استفاده کنم...ماچر ...

جدا؟...  خب چه عالی 

عزیزم چرخ خیاطی مامانم قدیمیه منم این جدیدا رو ندیدم 

چه امکاناتی داره؟ کنجکاو شدم

جدا؟...  خب چه عالی  عزیزم چرخ خیاطی مامانم قدیمیه منم این جدیدا رو ندیدم  چه ام ...

اره حس میکنم کار بااینا راحت تره

مثلا گلدوزی سردوز انواع دوخت حاشیه دوخت زیپ و دکمه کلی چیزا داره ولی قدیمیا یکم قلقش سخته برای من واس همین تاحالا نشده خیاطی کنم فقط گاهی اون دسته ی چرخ خیاطیو چرخوندم🤣

اره حس میکنم کار بااینا راحت تره مثلا گلدوزی سردوز انواع دوخت حاشیه دوخت زیپ و دکمه کلی چیزا داره و ...

... اره منم همش اونا رو میدیدم سختیم میشد

اگه اینجوریه که خیلی هم تصمیم خوبیه

تازه شاید بتونید وقتی کمی حرفه ای تر شدید کسب درامد هم بکنید باهاش  

... اره منم همش اونا رو میدیدم سختیم میشد اگه اینجوریه که خیلی هم تصمیم خوبی ...

اره دوس دارم یاد بگیرم حداقل برای خودم و خانوادم بتونم چیزایی بدوزم چون گاهی بعضی لباسا دوختنش بصرفه تره تا اماده خریدنش مخصوصا الانه که لباسا زود بزود دل ادمو میزنه و خیلیم مدلا مشابهن فقط جزئی باهم تفاوت دارن😊