2777
2789

سلام من هفته هفت بارداری هستم تازه فهمیدم کم کاری دارم.تی اس اچم سی و دو هست.

دکتر غدد گفت در تعجبم چرا جنین سقط نشده.دکتر زنان گفته نگران نباش زود فهمیدی انشالله چیزی نمیشه.ماما هم گفته کم کاری تیروئید اوایل بارداری خیلی مهمه و اگه تا حالا دارو نخوردی باید سقط کنی.

من به کدوم یکی از اینا اعتماد کنم؟خیلی در عذابم.لطفا اگه کسی تجربه ی مشابهی داره کمکم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من داشتم سربارداری متاسفانه خیرش تو رو شماسقط شد..الانم تیروییدکم کار دارم قرص مصرف میکنم دکترم گفت اقدام نکن تاخوب نشدی..ولی الان چند روز ازپریودیم گذشته نمیدونم چ کنم 

خدایا شکرت..
۳۲ مگه کمه؟ واسه من ۱۱ بود همجین چیزاییم بهم نگفتن بچمم سالمه

نه باید از چهار کمتر باشه اگه بیشتر باشه میشه کم کاری مال من سی هست کم کاریم شدیدع.شما تو چند هفتکی متوجه کم کاریتون شدین؟

رفتم قرص لوتریکس هست چیه از اون نوشت روزی یک‌و‌نیم تا. ولی من از این میترسم که تا حالا مغز جنینم به ...

نبابا نگران نباش

تلقینم نکن

حالا اینی ک دادو بخور بعد باز برو ازمایش بده

انشالله ک‌چیزی نیس

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
نه باید از چهار کمتر باشه اگه بیشتر باشه میشه کم کاری مال من سی هست کم کاریم شدیدع.شما تو چند هفتکی ...

فک کنم نزدیک ۷ هفته

رفتم پیش متخصص

لووکسین میخورم.الانم اومده پایین.دکترم گفت مقدارش عالیه

🍁