2777
2789
از خیلی چیزا، حتی شده از دعایی که تو قنوت نمازام کردم حاجت گرفتم.

دعات گیرا هست میشه برای من خیلی دعا کنید؟😔اسمم حدیث برام خیلی دعا کن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

دوستان کسایی که حاجت نگرفتن نا امیدنباشن وبقیه روهم نا امیدنکنن 

هرچیزی دلیلی داره خدا بنده هاشو نا امیدنمیکنه

یکی تاپیک میزنه ازچی حاجت گرفتین دنبال راه حله با ناکامی خودتون بقیه،رو نا امیدنکنین

یاعلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ناد علی میخونم توحید خوندم صلوات فرستادم یه عالمه حمد خوندم سوره یاسین خوندم دعای مقاتل کلی هم نذر کردم یعنی میشه دعاهام بگیره😔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
دلتون ایمانتو قویه. 💗💗 میشه خواهش کنم واس منم با قلب پاکتون دعا کنید؟

چرا نمیشه عزیزم،حتمأ دعات میکنم، شما لطف داری گلم.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
دعات گیرا هست میشه برای من خیلی دعا کنید؟😔اسمم حدیث برام خیلی دعا کن

حتمأ دعات میکنم دوست عزیزم، انشاالله حاجتتو میگیری.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

قربونت برم

میشه برای منم دعا کنید به خاستم برسم ممنونت میشم عزیزم

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
چشم عزیزم،حتمأ دعات میکنم💚💛

فدات مهربونم

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕