75sanazkhanoom مدیر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 291 عنوان دعوت به مصاحبه | مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 162 پست کیا به مصاحبه دعوت شدن رتبه و ترازتون چقد بوده 1399/07/14 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 ممنون عزیزم تلاشم رو میکنم سال کنکورم واقعا سختی کشیدم جایی رو نداشتم درس بخونم تو حیاط درس میخوندم ... استعدادشو داری خوب برنامه بریز موفق میشی گلم
شکرطلا2 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2653 نداره؟؟؟ تو کنکور و رتبه تاثیر داره اونم فراووون زیاد دیدم عزیزم دوستم ۱۰۰هزار بود باجانبازی ۲۰۰۰شد خدایا شکرت❤
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4942 نداره؟؟؟ تو کنکور و رتبه تاثیر داره اونم فراووون زیاد دیدم عزیزم تو رتبه و کنکور تاثیر داره بلهخیلی هم تاثیر دارهاما برای پذیرش فرهنگیان هیچ گونه تاثیری ندارهمبنا ترازه یعنی نمره علی رتبه هیچ اهمیتی داده نمیشه اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
اسفندی_78 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5345 میدونم خیلی سخته اما دست خودم نیست خیلی فرهنگیان رو دوست دارم عکسای دانشگاهش رو نگاه میکنم میگم میشه ... عزیزم منم پارسال دعوت نشدم امسال تلاشمو بیشتر کردم الان دعوت شدم واسه هدفت بجنگ بهش میرسی خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
آمفیبول عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 11381 اتفاقا تنها جایی ک اینا هیچ تاثیری ندارن تو پذیرش فرهنگیانه😂😂 همش بستگی ب ترازت داره تراز ... نشون به اون نشون که حداقل تراز فرهنگیان برای دعوت به مصاحبه شدن ۶۵۰۰ عهو دوست ما با ۵۶۰۰ دعوت به مصاحبه شدتو کارنامه هم قسمت فرهنگیان مجاز نوشته بودفقط بخاطر وجود سهمیه ای که میگه باید ۷۰ درصد نمره ی نفر آخر رو بیاری😊
75sanazkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 291 اسی احتمالا خاهرت اشتباه شده من 3500 دعوت شدم شما کدوم استانی
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 نشون به اون نشون که حداقل تراز فرهنگیان برای دعوت به مصاحبه شدن ۶۵۰۰ عه و دوست ما با ۵۶۰۰ دعوت به م ... دقیقاااااونقدی تاثیر داره ک خودشونم باور نمیکنن
شکرطلا2 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2653 استعدادشو داری خوب برنامه بریز موفق میشی گلم چشم سعی میکنم یه برنامه ریزی خوب داشته باشم ممنون عزیزم خدایا شکرت❤
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4942 نشون به اون نشون که حداقل تراز فرهنگیان برای دعوت به مصاحبه شدن ۶۵۰۰ عه و دوست ما با ۵۶۰۰ دعوت به م ... تو دفترچه رو اگه بخونی نوشته شده پذیرش فرهنگیان به صورت آزاد هس و سهمیه ای اعمال نمیشهنشون به اون نشون که کارنامه خیلی از دوستام دستم بود ک رتبشون با سهمیه عالی شد ولی برای فرهنگیان بی تاثیر بود اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 تو رتبه و کنکور تاثیر داره بله خیلی هم تاثیر داره اما برای پذیرش فرهنگیان هیچ گونه تاثیری نداره م ... خب رتبه ک خوب باشه همه چی حل میشه تو مصاحبه هم اولویت قبولی دارن
اسفندی_78 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5345 دستمون به جایی بند نیست برید سایت سنجش یک قسمت داره درخواست ها اعتراض بزنید به هرحال تیریه تو تاریکی رتبشو بنویسینن ازشون خاهش کنین پیگیری کنن خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4942 خب رتبه ک خوب باشه همه چی حل میشه تو مصاحبه هم اولویت قبولی دارن تراز مهمه عزیزماااا تراز اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
آمفیبول عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 11381 دقیقاااا اونقدی تاثیر داره ک خودشونم باور نمیکنن هزار الی دو هزار تا تراز کمکی حتی بیشتر از اونچشم اگر قرار به راضی شدن ماست😅بله اصلا تاثیری نداره
شکرطلا2 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2653 عزیزم منم پارسال دعوت نشدم امسال تلاشمو بیشتر کردم الان دعوت شدم واسه ... چه خوب میتونم بپرسم پارسال چند شدین امسال چند؟ خدایا شکرت❤