2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداره؟؟؟ تو کنکور و رتبه تاثیر داره اونم فراووون  زیاد دیدم عزیزم

تو رتبه و کنکور تاثیر داره بله

خیلی هم تاثیر داره

اما برای پذیرش فرهنگیان هیچ گونه تاثیری نداره

مبنا ترازه یعنی نمره علی 

رتبه هیچ اهمیتی داده نمیشه

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
میدونم خیلی سخته اما دست خودم نیست خیلی فرهنگیان رو دوست دارم عکسای دانشگاهش رو نگاه میکنم میگم میشه ...

عزیزم منم پارسال  دعوت نشدم  امسال   تلاشمو بیشتر کردم الان دعوت شدم  واسه  هدفت بجنگ بهش میرسی

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
اتفاقا تنها جایی ک اینا هیچ تاثیری ندارن تو پذیرش فرهنگیانه😂😂 همش بستگی ب ترازت داره  تراز ...

نشون به اون نشون که حداقل تراز فرهنگیان برای دعوت به مصاحبه شدن ۶۵۰۰ عه

و دوست ما با ۵۶۰۰ دعوت به مصاحبه شد

تو کارنامه هم قسمت فرهنگیان مجاز نوشته بود

فقط بخاطر وجود سهمیه ای که میگه باید ۷۰ درصد نمره ی نفر آخر رو بیاری😊

نشون به اون نشون که حداقل تراز فرهنگیان برای دعوت به مصاحبه شدن ۶۵۰۰ عه و دوست ما با ۵۶۰۰ دعوت به م ...

تو دفترچه رو اگه بخونی نوشته شده پذیرش فرهنگیان به صورت آزاد هس و سهمیه ای اعمال نمیشه

نشون به اون نشون که کارنامه خیلی از دوستام دستم بود ک رتبشون با سهمیه عالی شد ولی برای فرهنگیان بی تاثیر بود

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
دستمون به جایی بند نیست 

برید سایت سنجش یک قسمت داره درخواست ها  اعتراض بزنید  به هرحال  تیریه تو تاریکی  رتبشو بنویسینن  ازشون خاهش کنین پیگیری کنن

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤