2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاید لطفا

195 بازدید | 21 پست

25هفته باردارم،مامانایی ک بچه دارید، اگر زمان بر میگشت و جای الان من بودید چ کارایی میکردید؟ من همش میگم کاش زودتر بگذره و اینکه خیلی استرس دارم وای نی نیم حرکاتش کم شد وای فلان شد... تجربتون و در اختیارم بزارید تا اگر تایم طلایی و دارم میگذرونم از دستش ندم 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

بچه ها قرآن یس الرحمن دعای توسل نادعلی حق شناس زیارت عاشورا صلوات برای نذر خودتون یا برای امواتتون انجام میدم با نصف قیمت برای زندگیم همش و صحیح و با دقت میخونم و ختم ایت الکرسی هم میخونم براتون دعا میکنم کمک کنید الان یه عده فحش میدن آنکه شیران را کند روبه مزاج‌احتیاج است احتیاج است احتیاج

♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف شوهرم گوش نمیکردم و سیسمونی هرچی خودم دوست داشتم میگرفتم

از احساس اون دوران چی؟ خیلیا میگن لذت ببر از بارداریت، آخه چیش لذت بخشه

خوب می خوابیدم نمی داشتم چاق زیاد بشم کتاب می خوندم کنترل خشم یاد می گرفتم

مرسییی،چ عالی

از احساس اون دوران چی؟ خیلیا میگن لذت ببر از بارداریت، آخه چیش لذت بخشه

بارداری که بهترین دورانه درسته آدم همش دلواپسه بچه یه چیزیش بشه اما من عاشق دوران بارداریم بودم حتی الانم که زن باردار میبینم ذوق میکنم براش الان بچت بی دردسره وقتی دنیا میاد با هر روزی که بزرگ میشه دردسراشم بزرگتر میشه اما عاشقه همین مشکلات میشی

بچه ها قرآن یس الرحمن دعای توسل نادعلی حق شناس زیارت عاشورا صلوات برای نذر خودتون یا برای امواتتون ا ...

الان یکی برای حق شناس تاپیک زد. تو سرچ بزن اون میخواست عزیزم 

1403/5/22مردم