2777
2789

سلام دوستان قبلا تو تاپیکام گفتم که شوهرم بهم خیانت کرده و در حال طلاقیم ،هنوز کامل جدا نشديم. یه پسر ده ماهه هم دارم

امروز شنیدم شوهرم بدجور حالش خرابه و به جایی رسیده که قصد خودکشی داره،البته نه بخاطر من ها،بخاطر آبروش که رفته و ...

حالا میخوام کمی از قبل بگم و ازتون بخوام قضاوت کنید و نظرتونو در رابطه با عنوان تاپیکم بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بخشید

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

باید خوبیاشو بزاری توی یه کفه ترازو،بدیاشم توی یه کفه،ببینی کدوم بیشتره،خیانت کرده آبروش ریخته شده این بدترین چیزه،اگ میتونی بهش یه فرصت بده

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

بالاخرع کاری بود ک کردع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من ۵ سال قبل ازدواج با شوهرم دوست بودم،البته هیچ رابطه ای با هم نداشتیم فقط در حد دست دادن بود.

اینکه اونموقع آیا با کسای دیگه بوده و رابطه داشته یا نه رو خبر ندارم 

اما اون دوران بشدت هوای منو داشت

تمام هزینه هامو میداد و تمام مناسبت ها کادو های گرونقیمت البته در حد وسعش میخرید 

میتونم بگم ۹۰ درصد حقوقش رو خرج من میکرد

البته نه اینکه من بخوام خودش میگفت اینجوری خوشحاله

دقیقا شبیه دوستمه این داستان

اخرشم از روی ترحم با کلی قول و تعهد و اینا موند و حاصلش شد یه بچه ی ۱۴ ساله که بخاطر مشکلات پدر و مادرش بیماری اعصاب و روان گرفت و یه بچه ناقص دیگه که بخاطر بارداریِ پر تنشِ دوستم بود .

این ظلمو در حق خودت و بچت نکن. رهاش کن. 

بالاخرع کاری بود ک کردع

سلام😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

زندگیتو خراب نکن یه پثر تو شهر مام زنش ازش طلاق گرفته بود و بچه هم داشتن خودکشی کرد ببین مردا بخوان بلایی سر خودشون بیارن مث دخترا ناز نمیکنن انجام میدن فقط میخوام بهت بگم بخاطر بچه 10ماهت یه فرصت بهش بده و ببخشش مرد هایی هم ک یبار به خاطر خیانت سرزنش میشن و پای ابروشون میاد وسط فک نمیکنم دیگ برن سراع خیانت باز