2777
2789
عنوان

ژل شستشوی صورت چی خوبه؟برای پوست چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 58394 بازدید | 59 پست

سلام بنظر من محصولات آموس وان‌حرف‌نداره من خودم استفاده میکنم و خیلی راضی هستم هم ژله شستشوش هم آبرسان هم رژ هم محصولات خوراکی ووو هرکسی تمایل داره میتونه به این شماره درواتساپ پیام بده و مشاوره رایگان بگیره و محصول بخره 09917094845

خیلییییییی خوبه عاقاااااا.....یعنی خیلیییییی

عزیزم عذر میخوام کانال تلگرامی که دارنش بهم معرفی میکنین؟

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش میکنم قشنگم. پیج اینستا داره.....گریپل شاپ خرید از سایت هم دارن....تو گوگل بزن سایت گریپل بر ...

ممنون عزیزدلم❤️

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
آقا قیمتا سر به فلک کشیده من که شامپو شستشوی بدن بچه  فیروزمیزنم قبلا ژل سشتشوی صورت و بدن بچه ...

سلام از شامپو فیروز استفاده نکن

اشتباه منو انجام نده😣

رنگ صورتتو تیره میکنه

اصن ی وضعی 

به جاش از ژل شستشوی ویتابلا استفاده کن این خیلی عالیه

هم گیاهی هم به صرفه 

من خودم از این استفاده میکنم خیییییلیییی راضی ام تازه جوشم نمیزنم😍

سلام از شامپو فیروز استفاده نکن اشتباه منو انجام نده😣 رنگ صورتتو تیره میکنه اصن ی وضعی  به ...

مرسی عزیزم😗❤

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

۱۷۰ گرفتم آخرین بار که ۴ ماه پیش بود

شده 1میلیون

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کلن شوینده ی صورت رو هر شش ماه باید عوض کرد 

من ژل شستشوی صورت و اینا گرفتم

اگر تموم بشن میشه مارکشو عوض کنم؟

تقریبا واسه استفاده  3ماه اندازشونه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام گلم درمانم رو با خانم دکتر عباسی انجام دادم خیلیی راضی بودم تازه پیلینگ هالیوودی هم برام انجام داد کامل جای جوش هام رفت خواستی باهاشون مشاوره پوستی بگیری بگو شمارشو بفرستگ برات 😇