2777
2789
عنوان

خیلی بی اشتها هستم چیکار کنم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 49 پست
من دکتری میکروبیولوژی دارم 

خانم دکتر خوشبحالت ن زنده باشین ولی دستتون تو جیب خودتونه من هیچ درآمدی ندارم و خیلی افسوس می خورم کااااش تلاشی میکردم برا موفقیتم هر وقت بگم به شوهرم بیا برا خونه حتی یه استکان بخریم میگه کو پولت کو درامدت هرچند که تو خونه جون میکنم رب درست میکنم کشک درست میکنم انار داریم میفروشم وگل زعفران داریم همش خ. دم جمع وجور میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم دکتر خوشبحالت ن زنده باشین ولی دستتون تو جیب خودتونه من هیچ درآمدی ندارم و خیلی افسوس می خورم ک ...

عزیزم شما هم خیلی زیاد کار میکنید و مفید هستید، خودتون را کم حساب نکنید، متاسفانه بعضی مردها اخلاقشون اینطوریه، حتی اگه شاغل باشی هم بعضی مردها میخوان اختیار پولت را بدست داشته باشن

عزیزم شما هم خیلی زیاد کار میکنید و مفید هستید، خودتون را کم حساب نکنید، متاسفانه بعضی مردها اخلاقشو ...

فدای شما آره خیلی کار میکنم همیشه خستم 29سالمه ولی اندازه زن 70ساله غصه خوردم وکارای سخت کردم آخرشم دیده نمیشم