2777
2789

پسرم دنیا اومد ۳۱۵۰ بود امروز ۴۰ روزش شده ۴۸۰۰ ولی نمودار وزنش و قدش و دورسرش همش زیر نموداره....مگه بچه چقد باید باشه دیگه...برای دخترم نمودار اینطوری نبودن که خیلی توقعشون کمتر بود🤔

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوساعت بهش شیر بده حتی شب و حتما بزار انتهای شیر که پرچرب هست رو هم بخوره

اخه بچه ی ۴۰ روزه ۴۸۰۰ کم نیست که ولی نمودار زده کمه...شیرشو خوب میخوره

نمودار دختر و پسر فرق داره

اره نیم کیلو و دوسانت قد و یه سانت دور سر....ولی بازم بعد ۴ سال انگار نمودارا خیلی پرتوقع شدن😁

بیخیال اون کارتهای بهداشت رو...خدا ذلیلشون کنه...منو سر دخترم کلی میترسوندن و روحیه م رو خراب میکردن....نه ژنتیک در نظر گرفته شده نه چیزای دیگه...برا خودشون یه خط کشیدن و باهاش تو دل آدمو خالی میکنن

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
بیخیال اون کارتهای بهداشت رو...خدا ذلیلشون کنه...منو سر دخترم کلی میترسوندن و روحیه م رو خراب میکردن ...

اره دیگه بیشتر از چقد بشه بچه ی ۴۰ روزه