2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

از خونه داری متنفرم دوس دارم مستقل باشم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

هیچ کدوم رو ندارم خونه هم نموندم و نمیمونم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

من دوزاده سال کار کردم و اواخر هم کارم مدیریتی بود و حقوق دریافتیم خیلی خوب بود و اصلا فکر تو خونه موندن رو نمیکردم تا اینکه به خاطر کرونا همسرم گفت بهتره بمونی خونه به حاطر بچه که نمیشد مهد بزاریمش اوایل خیلی احساس ناراحتی میکردم ولی الان واقعا راضیم حس میکنم چقدر روحم تو محیط کار اسیب دیده بود چقدر استرس داشتم چقدر بی خوابی و خستگی اذیتم میکرد الان دیگه تصمیم گرفتم ارشد و دکترا شرکت کنم و فعلا به کار فکر نمیکنم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
نمیشه ک خانه داربشم تعهد رسمی دادم به اموزش پرورش شغلمم دوسدارم

عزیزم میتونم بپرسم حقوقتون چه قدره؟؟؟ 

چه مقطعی تدریس میکنید؟

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

نه اصلا

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه