2777
2789

هرکس دعا کرد یا صلوات فرستاد لایک کنه منم براش ارزو و دعا کنم و به چیزایی ک دلش میخاد برسه❤

جان من است او❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم شماهم صلوات بفرستین برام ب ارزوهام برسم خونه داربشم وسلامتی خودمو خانوادم دوقلوهام😘

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

انشاالله به همه ی آرزوهای خوبت برسی برای نیتت صلوات فرستادم 

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖
خواهش میکنم بیاین توی تایپیک ختم صلواتم کمک کنید،فقط تا شب وقته،یا بردارید هرتعداد میتونید یا پخش کن ...

عزیزم من ١٠٠تامیفرستم 

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖