2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو

61 بازدید | 9 پست

متخصص های رنگ مو لطفا بیاین کمکم. مشاوره میخوام. دوسال پیش رفتم پیش یه ارایشگر موهامو دوبار دکلره کرد اخرشم اون رنگی که میخواستم نشد . کلا با خاک یکسان کرد موهای نازنینمو. منی که شب عروسی هم دکلره نکردم. همیشه هر رنگی میخواستم راحت میزاشتم رو موهام از دوران دانشجوییم. الان بعد دکلره دیگه هررنگی میزارم همش سیاه درمیاد. با شوق و ذوق رنگهای خوب و  خوشگل میگیرم بازم سیاه میشه . اینم بگم دیگه نمیخوام اصلا دکلره بکنم موهامو سوخت داغون شد و اصلا از رنگ کردن سر در نمیارم .همینطوری خودم قاطی میکردم میزدم. موی سفیدم زیاد دارم

حالا خانومهای آرایشگر بگین چیکار کنم موهام رنگ  بگیره و فقط سیاه در نیاد😁

وقتی مو سفید داری رنگ روشن بزاری سفیدا رنگ نمیگیرن مگه اینکه ریشه هاشو رنگ N5 بزاری بعدش کل موهاتو رنگ روشن بزاری

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
وقتی مو سفید داری رنگ روشن بزاری سفیدا رنگ نمیگیرن مگه اینکه ریشه هاشو رنگ N5 بزاری بعدش کل موهاتو ر ...

دیروز نسکافه ایی تیره گذاشتم سفیدها خوش رنگ شدن ولی سیاها اصلا دریغ از یکذره تغیر. حرفم اینه چرا دیگه سیاها رنگی نمیشن فقط سیاه میشن. خسته شدم از موی سیاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز نسکافه ایی تیره گذاشتم سفیدها خوش رنگ شدن ولی سیاها اصلا دریغ از یکذره تغیر. حرفم اینه چرا دیگ ...

رنگ روشن بگیر بزار حتما رنگایی ک استفاده میکنی تیره اس

نه بخدا باور کن از اورال میگیرم روشن روشن. اصلا بعد دکلره اینطوری شده.هرچی کوتاه میکنم بیفایده است.& ...

اورال کلا رنگاش تیره اس با اونی ک روی عکس زده کلی فرق داره

مارک رنگتو عوض کن